Principal » Internet » Lumia 950 XL - testul unui smartphone scump care nu reușește prea des

Lumia 950 XL - testul unui smartphone scump care nu reușește prea des

Internet : Lumia 950 XL - testul unui smartphone scump care nu reușește prea des

Microsoft după achiziționarea departamentului Nokia responsabil pentru producția de telefoane nu sa grăbit să lanseze un nou smartphone de top. Piața a apărut dispozitive cu gamă de prețuri scăzute și medii și au vândut mult mai bine decât cele mai eficiente LUMII 930. Interesat de smartphone-uri scumpe, clienții au preferat să aleagă concurența cu Android sau iOS. În cele din urmă, totuși, redmond a decis să cheltuiască un model care ar putea concura cu concurența flagowcami. În acest scop, Microsoft a proiectat două dispozitive - Lumia 950 și Lumia 950 XL Mai mult, am avut ocazia de a testa. Vă invit la o revizuire aparent cel mai bun telefon cu ferestre mobile.

În primele informații, noul Lumi a promis produselor minunate, care vor putea să răspundă concurenței în orice respect. Cu toate acestea, după prezentarea oficială, au apărut o mulțime de opinii că Lumia 950 și 950 XL nu păcătuiesc o frumusețe. Nu am putut fi de acord cu aceste opinii, design simplu, dreptunghiular imediat atacat la mine. De asemenea, o mulțime de speranță am avut Windows 10 Mobile, un sistem pe care Microsoft a avut un vis pentru a câștiga inimile clienților îndrăgostiți de Android sau iOS. Așa că nu am putut aștepta ca Luke să testeze. Am verificat deja mecanismul editorial deoarece în continuum și testat cu atenție Windows Mobile 10. În cele din urmă, timpul a venit la echipamentul însuși. Din păcate, după îndepărtarea din caseta Lumia 950 XL am experimentat prima profesie.

Ceva n-a mers bine

..

Lumia 950 XL nu este cu siguranță un smartphone pentru persoanele cu buzunare mici. Microsoft a folosit un afișaj de 5,7 inch care a fost într-o dimensiune a carcasei 151,9 × 78,4 × 8,1 mm. Luând acest "pan " să se aștepte o mulțime de greutate, dar această lumia cântărește 165 de grame. Acest lucru este, desigur, mai mult decât smartphone-uri cu aproximativ 5-inch ecrane, dar mai puțin decât cele mai mari modele. Ajungând la 950 xl am avut impresia că era prea ușoară ca și pentru dimensiunile ei.

Greutatea redusă a fost obținută datorită materialelor utilizate. Carcasa a fost făcută din plastic. Într-un moment, cineva constată că drumul, smartphone-ul de top trebuie făcut din sticlă metalică sau metalică și rezistentă la zgârieturi. Desigur, ceva este, astfel de materiale fac ca modelul să arate mai bine. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că Microsoft a făcut alegerea greșită, dimpotrivă, un material plastic bun poate fi pur și simplu mai bun, mai ales dacă te uiți la siluetă rapidă de aluminiu HTC One M9. Din păcate, plasticul din Lumia 950 XL nu face o impresie mai bună. Se pare că a venit de la un smartphone de mediu raft de stabilire a prețurilor, acest efect intensifică locul de contact al clapei din spate cu restul carcasei, sub o presiune mai puternică, puteți vedea lejeritatea minimă și îndeplinirea incorectă.

Doar scoateți clapeta din spate pentru a observa că nu este atât de tragică. Este destul de gros și arată solid. După un aspect mai precis, cred că nu vom vedea primul Rin prea repede.

Materialul plastic utilizat este mat și, practic, nu rezista degetele, care poate ajunge să nu o alunecare plăcută a unui smartphone de mână. Nu cred că după căderea lumiei 950 XL a explodat în bucăți, dar partea ascuțită poate apărea disputele, splinter inestetic.

Pe partea din față este un afișaj de 5,7 inci, înconjurat de cadre înguste. Nu vom găsi trei butoane caracteristice pentru ferestre mobile, acestea au fost transferate direct la afișajul. Întreaga față, cu excepția vorbitorul să vorbească, situat sub un strat de sticlă rezistentă la zgârieturi Gorilla Glass 4. Partea din spate este proeminent în primul rând, un aparat de fotografiat lentilă mare, care promite fotografii de înaltă calitate. Un difuzor era lângă el. Acest lucru nu este cel mai bun loc, mulți producători au trecut deja pentru a monta boxele pe partea din față sau pe una dintre laturile.

Cu o interesantă, deși soluție nepractică ne vom întâlni pe partea dreapta. Aici au fost plasate patru butoane fizice, inclusiv declanșatorul meu preferat. Cu toate acestea, nu mi-a lipsit interesul și alt sistem. Comutați la un astfel între butoanele pentru controlul volumului. Din acest motiv, am întâlnit de multe ori un smartphone în loc, de exemplu, rândul său, o muzică a jucat. Am încercat să mă obișnuiesc cu această soluție pe o perioadă de testare, dar nu a reușit. Microsoft a vrut să iasă în evidență forță, dar a ieșit un aspect grav, clasic al butoanelor este mai bine. În partea stângă, nu merită să vă vedeți, a rămas goală și nu vedem nici o combinație frumoasă de clape cu restul carcasei. Pe marginea superioară veți găsi o priză audio standard și pe partea inferioară plasată USB Type-C.

Hot Snapdragon 810 a fost manipulat

După cum am menționat mai devreme, obținem un afiș de 5,7 inch. A fost făcută în tehnologia AMOLED care oferă o reproducere excelentă a culorilor și unghiuri cu adevărat de vizionare. Tehnologia ClearBlack oferă un negru ideal. Chiar căutând de la câțiva centimetri, nu vom vedea un singur pixel, iar acest lucru se datorează unei rezoluții impresionante (deși fără impresie) quad HD, care la această diagonală oferă pixeli cu dispreț de înaltă dispreț la 515 ppi. Luminozitatea maximă oferă o vizibilitate foarte bună în lumina soarelui și ajustează automat lumina de fundal în condițiile ambientale face ca telefonul smartphone să nu ne aibă orb pe timp de noapte. Cu toate acestea, acest lucru nu funcționează perfect, de mai multe ori imediat după deblocarea afișajului timp de câteva secunde comutat la luminozitatea maximă, care nu a fost foarte plăcută pentru ochi.

Ecranul este protejat de un strat de sticlă Gorilla 4 sticlă, care în raport cu predecesorul său se caracterizează printr-o rezistență mai mare cădere. Nu am observat nici un truc pe copia de testare. Stratul de protecție destul de bine bazat pe vârful degetelor de grăsime. Atingerea operează senzațional și datorită unei rezistențe mici, aproape imperceptibile, auditul după afișare este cu adevărat plăcut.

Când vine vorba de performanță, Lumia 950 XL nu sta la concurență cu cel mai înalt raft. În interior, a existat un procesor de 64 de biți, Octopus Snapdragon 810 cu 2,0 GHz. Datorită problemelor cu supraîncălzirea, nu are o părere foarte bună. Cu toate acestea, de la Redmond, totuși, a reușit să guste acest aspect. Cu utilizare grea, desigur, locuințele se încălzește, dar nu se calmează incomod. Este responsabil pentru procesarea grafică Adreno 430, care poate face față fiecărui joc disponibil în App Store. La bord, vom găsi 3 GB RAM și 32 GB de stocare pe date. Microsoft, spre deosebire de mulți alți producători, nu a uitat de slotul cardului de memorie.

Componentele fac Windows Mobile 10, și toate aplicațiile rula fără probleme, nu numai, dar, de asemenea, rapid. Este păcat că, în același timp, lipsa de stabilitate a muncii. Sper că, totuși, cu actualizările ulterioare se va schimba și veți putea utiliza confortabil sistemul. În prezent, Windows Mobile 10 Din păcate, nu poate fi specificat ca un software rafinat.

Citirea primelor opinii despre Lumia 950 XL am avut temeri de timp de lucru. Aparent Windows 10 Mobile nu se ocupă bine la gestionarea energiei. Aceste probleme nu sunt experimentate și acumulatorul cu o capacitate de 3340 mAh oferă o muncă satisfăcătoare două zile pe o singură taxă. Din informațiile furnizate de Microsoft, învățăm că atunci când este încărcat complet ar trebui să primiți apeluri 19 ore (3G) până la 75 de ore de redare a muzicii și până la 11 ore de navigare pe Internet utilizând Wi-Fi Wi-Fi. De asemenea, avem o funcție rapidă de încărcare, precum și posibilitatea de încărcare fără fir în standardul QI.

Producătorii folosesc din ce în ce mai mult cititor de amprentă inteligentă. Cu toate acestea, nu îl vom găsi în Lumia 950 XL, dar în schimb am primit Windows Hello și scanerul ochiului. Această soluție este cu siguranță mai interesantă, iar utilizarea mi-a reamintește de garanție, care până de curând am putut vedea doar în filmele științifice. Windows Hello utilizează camera cu infraroșu frontală, ceea ce vă permite să deblocați dispozitivul chiar și noaptea. Am fost surprins pozitiv de calitatea funcționării scanerului, probabil, doar de 2 ori a avut o mică problemă cu recunoașterea ochiul meu. Salut necesită amendamente, uneori deblochează dispozitivul în acest mod durează câteva secunde. De asemenea, trebuie să recunosc că utilizarea unui cititor de amprentă pe termen lung este mai convenabilă, nu avem un smartphone float la nivelul ochilor, doar că aplicăm degetul la locul potrivit.

Imaginile arată uimitor

Lumia 950 XL este cu siguranță un smartphone care se poate lăuda cu o calitate excelentă a fotografiilor. Are o cameră foto cu o rezoluție de 20 mp, caracterizată prin stabilizarea optică a imaginii, diafragma f / 1.9, și dimensiunea senzorului BSI 1/2.4-inch. Merită adăugat că Zeiss este responsabil pentru lentilă. Toate acestea fac ca calitatea fotografiilor să fie un adevărat cap. Culorile se încadrează senzațional, fotografiile sunt detaliate chiar și cu o mărire mare.

[1/2

Lumia 950 XL se desfășoară, de asemenea, bine în condiții de lumină scăzută, pierdem pe calitate, dar considerabil mai puțin decât competiția. În acel moment, o lampă puternică vine cu cele trei LED-uri care asigură o calitate foarte satisfăcătoare a fotografiilor făcute noaptea.

În față, chiar deasupra ecranului există o cameră web care efectuează fotografii la o rezoluție maximă de 5 mp. Mă așteptam ca, ca acasă, care oferă, de asemenea, o calitate excelentă. Cu toate acestea, aceasta nu este imaginile lipsesc detalii, iar zgomotul este vizibil chiar și în iluminare destul de bună. Concursul de la raftul de sus, în fața Cam Lumii 950 XL cade considerabil mai rău. Aplicația însăși, cu toate acestea, camera are una dintre cele mai bune (sau chiar cele mai bune) din ceea ce am folosit.

[1/2

Setările individuale sunt aranjate pe inele. Această soluție vă permite să comandați rapid și ușor opțiunile. Cu toate acestea, nu este ideal, sa întâmplat de mai multe ori că aplicația nu a scris o fotografie. După intrarea în galerie, am văzut doar jumătate din fotografii. Trebuie să menționez aplicația foto aici, în care fotografiile noi apar numai după câteva secunde, funcționează cu fermitate prea mult.

După cum am menționat, difuzorul a fost plasat pe spate lângă obiectivul camerei. Acesta nu este cel mai bun loc, este ușor de obscuritate. Încă mai am rezerve cu privire la calitatea sunetului veni. E tare, foarte tare, dar nu există nici o adâncime și, de asemenea expresivitate.

[1/2

La un volum aproape maxim, ascultarea muzicii nu devine foarte plăcută la ureche, la fel ca într-un smartphone ieftin. Sper că software-ul este de vină, nu vorbitorul și că această problemă va fi în curând eliminată.

Rezumat: Microsoft a prins concurența?

În partea de sus Lubama fără logo-ul Nokia a trebuit să așteptăm puțin. În cele din urmă, cu toate acestea, Microsoft ne-a arătat 950 și 950 XL. Este un pic ciudat că, în ciuda acestui timp, avem un produs atât de rău. Joacă Lumia 950 XL este încă impresia că nu comentarii ale telefonului, scrie, și să participe numai la un test beta și un test pentru care eu nu primesc nimic, și mai rău, pentru care a trebuit să plătească aproape 3.000 de zloți.

Cel mai mare dezavantaj Lumii 950 XL 10 este un sistem Mobile Windows, care a apărut prea repede pe piață. Telefonul smartphone are nevoie încă mai multe actualizări, numai atunci poate deveni un model care va putea concura cu farul de top top. Voi adăuga, totuși, că smartphone-ul este potențial cât mai mult posibil și datorită unei camere extraordinare, continuum sau Windows Bună ziua pentru clienții selectați poate fi o alegere mai bună decât Samsung Galaxy S6 sau iPhone 6.

PROS
  • 5.7-inch Afișaj
  • Performanta ridicata
  • Liquid Windows 10 Mobile
  • Modul continuum
  • Windows Hello
  • Camera principală
Minusuri
  • Carcasa este prea alunecoasă
  • Sistem de operare imprevizibil, instabil
  • Aplicațiile sistemului necesită corecții
  • Calitate mică de sunet

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu