Principal » Internet » GAP pe Google Docs. Hackerii o folosesc pentru phishing

GAP pe Google Docs. Hackerii o folosesc pentru phishing

Internet : GAP pe Google Docs. Hackerii o folosesc pentru phishing

Avanan care se ocupă de securitatea prin e-mail informează că hackerii utilizează o vulnerabilitate bazată pe funcția de comentarii cunoscute din octombrie anul trecut.

Ecosistemul de documente Google 'A fi versiunea sa corporativă a spațiului de lucru Google este foarte convenabil de utilizat, deci era sigur că uneori cineva va începe să utilizeze un decalaj la scară largă.

De asemenea, acest lucru sa întâmplat, deoarece Avanan de la începutul lunii decembrie 2021 a observat un val imens de hackeri folosind funcția de comentarii în documente Google, vizând în principal utilizatorii Outlook. Un atac afectat a fost de peste 500 de cutii care aparțin unui număr de 30 de utilizatori Outlook, iar atacatorii folosesc peste 100 de conturi Google.

Sursa de fotografii: © Avanan Phishing Attack folosind comentarii despre Google Docs

Mecanismul de atac

Această vulnerabilitate vă permite să adăugați un hackeri pentru a comenta documentele care conțin linkuri către site-uri cu un cod rău intenționat. Aceasta nu este nimic special, dar, în cele din urmă, la ținta atacului merge e-mail de la Google "și ceea ce va dormi probabil vigilența multor oameni.

Această metodă vă permite să evitați și filtrele anti-spam chiar sofisticate în întreprinderi. Acest lucru se datorează faptului că mesajul nu conține un e-mail care atacă doar numele afișat sub care este chiar mai ușor să conduci de la e-mail.

Compania a notificat Google 'A despre problema din 3 ianuarie, dar în prezent nu există nicio soluție la această problemă. Utilizatorii rămân doar vigilență sub forma unei navigări complete a legăturilor și verificarea comentariilor de ortografie. Dacă la rândul său este sigur, merită să vă întrebați dacă acest comentariu a postat efectiv.

Atac pe unitățile SSD. Malware poate bypass securitatea

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> SoftwareNetInformation

Recomandat
Lasă Un Comentariu