Principal » Internet » Vă plac provocările? Încercați să supraviețuiți în modul mod de supraviețuire în Fallout 4

Vă plac provocările? Încercați să supraviețuiți în modul mod de supraviețuire în Fallout 4

Internet : Vă plac provocările? Încercați să supraviețuiți în modul mod de supraviețuire în Fallout 4

Dificultate în Fallout 4 a fost prea scăzută pentru dvs? Dezvoltatorii au pregătit un mod special - modul de supraviețuire. Acum experiența în lumea post-cuișoare va fi o adevărată provocare. Va trebui să avem grijă de sănătatea eroului nostru, oferindu-i mâncare, oferind cantitatea potrivită de somn și tratarea cu boli.

Cea mai mare dificultate în modul de supraviețuire va fi o supraviețuire. Bethesda a decis să elimine opțiunile unei călătorii rapide, ar trebui să ajungem sau să ajungem la oriunde. Tot timpul vom trebui, de asemenea, să avem grijă să furnizăm cantități adecvate de alimente și apă. În caz contrar, eroul va începe oboseala sentiment, ceea ce se va traduce în mod negativ numărul de puncte în V.ȘI.T.S și ​​lungimea sprintului. Nu va fi atât de ușor, cu grijă ce heim. Unele alimente vor avea un impact negativ, pot aprofunda oboseala sau chiar declanșează o boală.

Vom răsturna nu numai din alimente proaste, ci și de la adoptarea unei doze prea mari radiale sau de la luarea de droguri. Pentru a recupera, vom fi forțați să adoptăm antibiotice adecvate. În modul de supraviețuire, cea mai bună ieșire este păstrată cât mai mult posibil din locurile contaminate. Desigur, iradierea va scădea utilizând măsura Antisad, dar utilizarea sa va crește oboseala, deci vom fi mai susceptibili la boli.

Capacitatea echipamentului va fi redusă, vom purta mult mai puțin hardware cu dvs. Trebuie să convingă un jucător să se gândească temeinic la echipamentul unul cu celălalt. În plus, muniția va afecta, de asemenea, greutatea bagajelor noastre. Visul va fi unul dintre cele mai importante elemente. Acest lucru se stabilește doar la somn. Scrieți un joc de joc. Calitatea patului va fi, de asemenea, importantă, cu atât mai mare putem conta pe obținerea unui bonus mai bun după trezire. Lupta cu adversarii va fi mai dificilă, mai ales la început este adesea singura opțiune va fi de a scăpa. O nouă abilitate va apărea - adrenalina, împreună cu uciderea dușmanilor ulteriori, daunele vor crește. Din păcate, dacă mergem la culcare, punctele adrenaline vor fi resetate și distractiv începe din nou.

Modul de supraviețuire este disponibil în versiunea beta a celei mai recente actualizări, în prezent numai pe platforma Steam. Aspectul versiunii complete pot exista schimbări, este posibil ca noi să obținem dificultăți suplimentare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu