Principal » Internet » Ne plac noutăți, dar digitizarea nu iese

Ne plac noutăți, dar digitizarea nu iese

Internet : Ne plac noutăți, dar digitizarea nu iese

Recent, o mulțime se spune că vom fi în măsură să se stabilească în continuare afacerile oficiale și crearea „Internet Poarta“, în cazul în care vom găsi toate informațiile de care aveți nevoie în țară digitală. Cu toate acestea, nu suntem o țară atât de modernă, așa cum ar părea. Potrivit unui indicator european din punct de vedere al digitizării, suntem a șasea țară

..

de la capăt.

Noul indicator al economiei digitale și a societății digitale, Comisia Europeană dispune de o strategie calculată la nevoile pieței unice digitale, asupra cărora Comisia Europeană este în prezent de lucru. Planul de acțiune este de a fi gata în luna mai, și un nou instrument permite să cedeze în fața stării de digitizare a unei anumite țări. Nu este vorba doar de disponibilitatea serviciilor publice prin intermediul internetului - indicatorul ia în considerare posibilitatea de comunicare în țară, accesul la bandă largă, competența cetățenilor și utilizarea reală a instrumentelor digitale, de la citirea mesajului, Internetului Facturi de cumpărături și digitale, dezvoltarea cloud computing.

Europa în ceea ce privește digitizarea este foarte inegală. Uită-te la astfel de probleme ca prescripții digitale - nu sunt emise deloc în Malta, în România constituie 26%, iar în Estonia există doar astfel de. În astfel de condiții, crearea unei singure piețe digitale pe care sunt foarte dificile dispozițiile comune privind protecția datelor, drepturile de autor și de telecomunicații.

Indicatorul polonez pe o scară de la 0 la 1 a fost de 0,38. Cea mai mare Danemarca realizată (0.67), mai mult de 0,6 au, de asemenea, Finlanda, Olanda și Suedia. În spatele nostru au fost: Bulgaria, Grecia, Italia, Croația și România, care are cel mai mic indicator - 0.31. Analiza Comisiei Europene a indicat că iese în evidență un pic de standardele europene în ceea ce privește serviciile publice digitale (0,43, 14. Poziția în UE), dar foarte puține pierdere în introducerea de noi soluții de afaceri (0,21, anul trecut a fost 0,19). Polonezii cu o abordare de rezervă uriașă de vânzare în afara țării, nu doresc să stocheze date în nori și nu sunt interesați de astfel de noutăți ca etichete RFID. În întreaga Uniune, doar 15% dintre companiile mici folosesc internetul pentru a-și vinde serviciile deloc.

În ceea ce privește comunicarea, suntem pe 21 de ani. Un loc în UE cu un scor de 0,46. Disponibilitatea benzii largi nu este cea mai bună în Polonia, dar facem utilizarea comunicațiilor mobile. În ceea ce privește utilizarea serviciilor web, Polonia a obținut rezultate de 0,36, în timp ce abilitățile digitale ale polilor au fost evaluate Indicator 0.43 - mai bine decât anul trecut, dar încă la capătul coada de clasament (22. loc).

Publicația raportului prezintă, de asemenea, schimbări în obiceiurile europenilor. Un exemplu bun este televizorul pe care îl folosim mai puțin și mai puțin și seria TV preferată care caută servicii care oferă filme la cerere. Oamenii încă vă place să vizionați seria dvs. preferată la televizor, dar un număr mare de ele - 40%. - utilizează servicii video la cerere și vizionați filme on-line. Noi trebuie să se adapteze la nevoile cetățenilor și ia în considerare introducerea modificărilor corespunzătoare în politica noastră - a comentat cu privire la rezultatele studiului Günther H. Oettinger, comisar pentru economia digitală și societatea digitală.

Rămâne să vă întrebați: avem ceva de îngrijorat? Desigur, punctele dobândite datorită acestor indicatori vor fi adăugate la rezultatul tabelelor de evaluare pentru implementarea agendei digitale, dar acest lucru nu contează cetățenilor obișnuiți. Deranjează-ne să nu aveți acces la bandă largă fixă, disponibilitatea scăzută a anumitor servicii, lipsa de competențe (deși avem o opinie ridicată a acestora) și dificil de a-și desfășura propria afacere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu