Principal » Internet » Flight mobil

Flight mobil

Internet : Flight mobil

Lot Mobile este un program oficial emis de lot polonez Airlines. Datorită lui, putem economisi timp prin verificarea programului de zbor online și a statutului de zbor, rezervarea și cumpărarea unui bilet pe Internet, precum și check-in online pe aeroporturile poloneze.

Cel mai mare avantaj al programului este opțiunile legate de pregătirea călătoriei și a check-in-ului. În lot Mobile rapid vom verifica rapid programul de zboruri, cu posibilitatea de a cumpăra un bilet sau o rezervare pentru zbor. În program, putem verifica și ce stare (conformă cu planul, întârziată, anulată) are zborul nostru, și, de asemenea, să sărbătorim online. Toate aceste activități sunt foarte ușor de făcut, datorită căruia putem economisi o mulțime de timp Planificarea unei călătorii cu linii de loturi.

În cerere, vom găsi, de asemenea, o colecție extinsă de informații despre promoțiile actuale ale prețurilor transportatorului aerian național. În plus, programul permite nu numai o rezervare și achiziționarea de bilete de avion, ci și la respectarea unui hotel și închirieri de mașini. În acest fel, aplicația devine un asistent de pasageri utili.

În plus, în Lot Mobile veți găsi un ghid interesant pentru persoanele care călătoresc cu avioane. Se aplică la m.în. Bazele de transport, pregătirea pentru zbor, procesul de check-in și salonul executiv pe aeroporturi.

Aplicația este compatibilă cu stilistica "plat" din iOS și navigarea după aceasta este foarte simplă. Accesați toate funcțiile cheie pot fi găsite pe ecranul inițial, precum și în meniul de alunecare din partea stângă a ecranului. Programul este disponibil gratuit și disponibil atât pentru iPhone, cât și pentru iPad.

Recomandat
Lasă Un Comentariu