Principal » Android » Livescore5.11

Livescore5.11

Android  : Livescore5.11

O aplicație mobilă a unuia dintre cele mai populare servicii cu rezultatele live Livescore.Com, pe care fiecare weekend oferă informații despre rezultatele meciurilor din întreaga lume.

Fila de bază după lansare sunt meciurile de fotbal. Aplicația oferă informații cum ar fi minutul curent al meciului, marcatorii de goluri și cartele galbene și roșii, precum și numele meciurilor în care se reda întâlnirea. Folosind aplicația mobilă Livescore, putem verifica, de asemenea, rezultatele arhivale ale întâlnirilor ligii care ne interesează și, de asemenea, vizualizează evenimentele viitoare. În plus față de rezultatele de fotbal, aplicația oferă, de asemenea, informații despre meciurile de hochei, baschet, tenis și cricket. Rezultatele reîmprospătare sunt utilizate automat în mod automat în fiecare 60 de secunde.

Livescore's Big Plus pe Android este viteza de acțiune. De asemenea, merită lăudat numărul de ligi disponibile, nu există anunțuri de afișare și un consum minim de transfer de date. Pe de altă parte, informații despre jocurile de volei și abilitatea de a seta mementouri despre întâlnirea Suntem interesați de meci sau posibilitatea de a marca meciul ca favorit, astfel încât să nu trebuie să o căutați de fiecare dată

.

Recomandat
Lasă Un Comentariu