Principal » Internet » Photo Livequartz Editează lite2.5.15

Photo Livequartz Editează lite2.5.15

Internet : Photo Livequartz Editează lite2.5.15

Livequartz Photo Edit Lite este o versiune gratuită a editorului grafic în care puteți efectua rapid pașii de bază, deoarece adăugarea textului la fotografie, aplicați efecte sau câteva fotografii într-un singur fișier, decupare fundal și altele asemenea.

Editorul foto Livequartz funcționează pe straturi și vă permite să aplicați efecte pentru straturile ulterioare fără a încălca originalul. Fereastra programului a fost construită astfel încât toate straturile să fie vizibile în stânga și efectele impuse fiecăruia dintre ele. Straturile pot fi mărite și reduse, rotiți și stabiliți transparența acestora.

În plus față de instrumentele de lucru pe straturi din program, există și instrumente clasice pe care le vom găsi în aproape orice program grafic. Există o perie, perie de clonare, forme de bază vectoriale, gradient, instrument text, radieră și radieră care permit eliminarea fundalului de subteran. Elipsa, dreptunghiul și "Lasso " servește pentru a selecta elipsa. Merită să învățați abrevierile instrumentelor, deoarece în modul ecran complet, tava este ascunsă.

Livequartz Photo Editează Lite se ocupă de multe formate grafice, inclusiv fotografii stocate de camere populare (RAW) și fișiere Photoshop (PSD), dar în ultimul caz nu păstrează straturi. Programul citește, de asemenea, mai multe formate "exotice " ca TGA, OPEEXR sau SGI.

Versiunea gratuită a programului vă permite să testați toate posibilitățile și să salvați fișiere în format nedistructiv, propriu cu straturi. Singura limitare este limita pentru numărul de exporturi de fotografii care se reînnoiesc în fiecare zi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu