Principal » Internet » Livechat3.4.0

Livechat3.4.0

Internet : Livechat3.4.0

Livechat este un comunicator pentru contacte cu clienții care vă permite să ghidați site-ul, companiile sau magazinele oferă asistență online. Widget Permiterea unei conversații cu un consultant poate fi plasată pe site și pe computerul angajaților departamentului de asistență tehnică, puteți utiliza un comunicator independent sau o versiune de browser.

Livechat se va integra bine cu conturile Google pentru a descărca datele angajaților companiei. Pe această bază, puteți specifica drepturile lor în Livechata. Sistemul este, de asemenea, integrat cu multe alte site-uri, instrumente și servicii CRM (listă).

Comunicatorul are o opțiune largă de a vă conecta și a efectua statistici. Toate conversațiile, efectuate cu clienți, sunt salvate în condiții de siguranță și pot fi revizuite pentru a examina activitatea departamentului. Programul generează, de asemenea, rapoarte privind conversațiile și comportamentele clienților de pe site. Când niciunul dintre angajați nu este disponibil, puteți trimite răspunsuri automate predefinite la cele mai importante întrebări cu ajutorul Livechata.

Livechata poate fi folosită gratuit timp de 30 de zile. Planurile plătite permit extinderea domeniului de aplicare și de a oferi posibilități suplimentare pentru a schimba aspectul de chat pe site. Detaliile pot fi verificate în lista de prețuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu