Principal » Internet » Littleicon4.1

Littleicon4.1

Internet : Littleicon4.1

Littleicon este o aplicație mică pentru a schimba pictogramele. Cu aceasta, puteți schimba toate pictogramele posibile, de la dosarele din programele de sistem care se termină.

Programul are o interfață intuitivă și transparentă. Icoanele sunt împărțite în categorii, toate elementele sunt grupate în ordine alfabetică. Un motor de căutare este, de asemenea, disponibil, făcându-l ușor de găsit ceea ce căutăm. Puteți modifica pictograma fiecărei aplicații de sistem și aceasta creată de cea de-a treia companie. Pentru a face acest lucru, glisați doar fișierul ICN sau PNG în fereastra Litineicon cu o nouă pictogramă în loc pe care doriți să o modificați și faceți clic pe Aplicați modificările. Pictograma originală poate fi restabilită prin ejectare modificată în afara ferestrei programului.

Dacă nu vă place nici o pictogramă utilizată de autor al aplicației sau a pictogramelor de sistem proiectate de Apple nu doriți să o gustați cu ajutorul acestei aplicații cu ușurință și rapid, le putem schimba. Programul va satisface Estes și utilizatorii guvernării prospețimii pe biroul dvs. Mac. Aplicația este disponibilă în versiunea gratuită gratuită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu