Principal » Internet » Linux menta hacked de doi copii

Linux menta hacked de doi copii

Internet : Linux menta hacked de doi copii

Sună ca o glumă, dar este un adevăr sincer. Copiii unui programator au reușit să facă o eroare a cărei om adult nu ar găsi probabil. Da, cei mici au intrat în sistemul de menta Linux, în ciuda încuietorilor la nivelul screensaverului.

Se pare că, dacă ecranul Scrishing Screensaver Cinnamon deschide tastatura de pe ecran, atunci va începe prin împingerea aleatorie a tastelor de pe tastatura fizică, apoi unul dintre procesele de screensaver se va descompune. Consecința este capacitatea de a debloca ecranul fără autorizație.

Eroarea nu poate fi descoperită niciodată dacă nu a fost pentru copiii unui programator care a prins computerul tatălui și a început să facă clic pe haotică.

Cu câteva săptămâni în urmă, copiii mei au vrut să iasă din stația de lucru din Linux, așa că au scris și au făcut clic peste tot, în timp ce stăteam în spatele lor și am urmărit când se joacă

..

Când ecranele pe care ecranul a aruncat un sculptat și au rupt înăuntru! Wow, acești mici hackeri

..

", citim în raport, citat de secunde.

Mai târziu, după o serie de încercări și erori, eșecul a reușit să reproducă. "Am crezut că a fost un incident unic, dar am reușit să o fac pentru a doua oară. Deci, aș lua în considerare această greșeală

..

reproductibil

..

de către copii. (...) Ultimul lucru, după deblocarea desktopului, nu pot să-l blochez, procesul de screensaver este mort și necesită deschiderea unei cochilie și a început manual 'CNNAMON-screensaver "pentru a muta ", a explicat.

Principalul creator al liniei Linux, Clement Lefebvre, confirmă faptul că fenomenul apare semnificativ. Așa cum putem învăța mai exact, este asociată cu biblioteca cheie "E" și Libcaribou. Afectează toată distribuția folosind scorțișoară 4.2+ și fiecare software folosind Libcaribou. Cu toate acestea, amendamentele sunt pe drum.

Jamie "JZW " Zawinski, autorul lui Xscreensaver, descrie în mod regulat întreaga poveste a erorii acestei clase. Prin urmare, acest lucru nu este nimic nou, dar de data aceasta vine în special... prosteşte.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu