Principal » Internet » Linux pentru creștini nu este o glumă. Iată un credincios dedicat Ubuntuce

Linux pentru creștini nu este o glumă. Iată un credincios dedicat Ubuntuce

Internet : Linux pentru creștini nu este o glumă. Iată un credincios dedicat Ubuntuce

Ar putea părea că ceva de genul sistemului de operare este un instrument neutru care nu poate fi bun sau rău. Creatorii de Ubuntuce, totuși, au decis să-și creeze propria distribuție, sperând că comunitatea creștină ar fi mai interesată de Linux.

Ubuntu Christian Edition (Ubuntuce) este un sistem de operare complet deschis, bazat pe Ubuntu 20.04 Lts. Cu privire la oamenii credincioși, programatorii au decis să adauge câteva noi caracteristici.

Filtrarea site-urilor web

Internetul poate fi o sursă de ispită de diferite tipuri. Creatorii de Ubuntuce, știind perfect, și-au echipat ediția lui Linux într-un serviciu de curățare preconfigurat. Această caracteristică oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza rețeaua fără a se agăța de site-urile web care ar putea fi mai rău pentru creștini.

Această soluție poate părea interesantă, cu toate acestea, nu numai pentru credincioși. Distribuția Linux Acest tip este o soluție perfectă pentru toți părinții care sunt îngrijorați de conținutul vizualizat de copii pe Internet. Cleanbrowsing oferă protecție împotriva pornografiei și a conținutului obscen, precum și un conținut suspect în rețea.

Dacă, totuși, cineva nu a fost suficient pentru cineva, ubuntucul a încorporat, de asemenea, DNS minte și gazde. Cu ajutorul lor, utilizatorul poate seta independent o listă de site-uri pe care sistemul ar trebui să le blocheze și să le împiedice să fie afișate.

Sursa de fotografii: © Setări Ubuntuce la gazdă Minder

Mai ușor studierea Bibliei

O facilități suplimentare pentru credincioși trebuie să fie construite într-un sistem de programe pentru studierea cărților religioase. Creatorii spun că Bibleul, Xiphos și Bibledit incluse în Ubuntuce. Acesta din urmă ar trebui să contribuie la o eventuală traducere a Bibliei.

În cazul primelor două aplicații, utilizatorii primesc posibilitatea de a analiza texte din cea mai veche carte din lume. În plus față de aceeași scriere, programele conțin, de asemenea, citate, comentarii și interpretări unice care pot fi utile pentru fiecare creștin.

Începeți o aventură cu sistemul Linux? Alegeți una dintre aceste trei distribuții

În plus față de funcțiile menționate anterior, sistemul este echipat cu programe suplimentare pentru manipularea comunităților ecleziale. Utilizatorii pot, de asemenea, să-și personalizeze sistemul folosind imagini de fundal gata, referindu-se la problemele religioase.

Nu se știe dacă Ubuntuka va fi larg răspândită, dar pare o alternativă interesantă pentru cei care caută un drum suplimentar în dezvoltarea sa spirituală. Distribuția poate fi descărcată de pe site-ul oficial al Ubuntucului Linux.

Programe

Actualizări Știri Vezi mai mult> SoftwareLinuxlinuxBunt

Recomandat
Lasă Un Comentariu