Principal » Internet » Link Text Fragment: O mare adăugire la Chrome 'a crea legături către propoziții selectate

Link Text Fragment: O mare adăugire la Chrome 'a crea legături către propoziții selectate

Internet : Link Text Fragment: O mare adăugire la Chrome  'a crea legături către propoziții selectate

Google a lansat o extensie foarte interesantă în browserul Chrome, care va apela la oricine care trimite adesea prieteni sau colegi de legături către diverse articole. Discursul apendicei Legătura la fragmentul de text, care vă permite să generați un link către un anumit fragment de text.

Destinatarul se va transfera automat la piesa corectă a paginii și, în conținutul său, acesta va fi evidențiat de fragmentul selectat anterior. O astfel de soluție permite mult mai repede să direcționeze destinatarul la publicația corespunzătoare, care se va dovedi a fi deosebit de utilă pentru articolele lungi.

Link Text Extensie Extensie Demo.

În loc să împărtășiți un link la începutul textului și să spuneți pentru a descrie în ce paragraful puteți găsi o informație transmisă, expeditorul poate selecta independent fragmentul corect și apoi partajați linkul care va indica destinatarul. Întregul necesită literalmente două clicuri.

Utilizarea programului este foarte ușoară. După instalare, pe orice pagină, selectați textul (din motive tehnice să fie cel puțin un cuvânt), apoi faceți clic dreapta și selectați Copy Link la textul selectat, care este disponibil în meniul contextual.

Va exista o legătură special pregătită cu clipboard (din păcate destul de lung și aparent, de descurajare), după ce a făcut clic pe care destinatarul va fi mutat în partea dreaptă a paginii. Textul selectat de emițător va fi evidențiat în galben.

Important, destinatarul nu trebuie să aibă prelungirea descrisă. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați versiunea curentă a Chrome 'a (opțiunea funcționează și în smartphone-uri) sau orice alt browser bazat pe motorul cromului 80 sau mai nou.

Apendicele link-ul la fragmentul de text poate fi descărcat din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu