Principal » Internet » Lilyview1.4.1

Lilyview1.4.1

Internet : Lilyview1.4.1

LilyView este un browser foto foarte minimalist. Avantajul aplicației este gesturile sale de viteză și manipulare.

Programul este lipsit de o interfață inutilă, astfel încât toată atenția ar putea fi concentrată pe fotografia afișată. Numai după plasarea cursorului mouse-ului pe fereastră, interfața va fi afișată, care și astfel limitată la minimul necesar. Fotografiile pot fi navigate cu ajutorul tastaturii, precum și o înfundare folosind gesturi, ca pe ecranul smartphone. Dacă controlerul de leAptMotion este conectat la maca, este de asemenea posibil să se ocupe de gesturile mâinilor în aer.

Browserul funcționează foarte repede și fără probleme, acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale sale. Programul acceptă toate formatele populare de fișiere grafice, inclusiv fișierele brute și documentele Photoshop. Doar deschideți orice imagine din catalog și puteți vizualiza imediat unul câte unul. O posibilitate suplimentară este cooperarea cu becurile Hue Philips. Programul poate controla nivelul de iluminare atunci când navigați fotografii pe ecran complet.

LilyView este un browser captivant cu simplitatea sa, iar multe modalități de a răsfoi fotografiile o face foarte convenabil de utilizat. Programul este disponibil într-o versiune de încercare. Versiunea completă poate fi achiziționată prin Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu