Principal » Internet » Lightzone4.1.7

Lightzone4.1.7

Internet : Lightzone4.1.7

LightZone este un tip de program deschis "Dygnia Digital ", datorită căruia dintre fișierele brute din camerele digitale sau alte fișiere grafice puteți extrage imagini și introduceți patch-uri de culori, schimbați cadrul sau creați efecte interesante. Programul constă dintr-un browser și un modul de editare pentru editare.

Browserul de fișiere LightZone vă permite să navigați în catalogul, prezintă miniaturi găsite în ele și vă permite să vă uitați la imaginile selectate și pe o scară de 1: 1. În browser, putem modifica, de asemenea, metadatele, oferim imagini de rating și le colectăm în stive. Puteți utiliza un șablon pentru a apela o fotografie și pentru a obține rapid un fișier JPG cu efectul selectat și, de asemenea, exportați întreaga colecție de fișiere ca JPEG sau TIFF după aplicarea patch-urilor.

Modulul de apelare vă permite să efectuați activități legate de îmbunătățirea culorilor, temperatura luminii, cartografierea culorilor, echilibrul culorilor, fotografiile neclare și ascuțire. Cu toate acestea, acest lucru se află într-un mod non-standard, deoarece prin aplicarea straturilor cu modificările ulterioare și setarea mascării fiecărui dintre acestea în funcție de luminozitate, umbre sau o formă trasă manuală pentru care puteți alege gradul de fumare de margine.

Previzualizarea zonelor și a măștilor pot fi activate deasupra panoului de scule și este foarte util la selectarea intervalului pe care vor fi impuse efecte specifice. Desigur, straturile pot fi amestecate în diferite moduri, astfel încât oamenii obișnuiți să lucreze cu o grafică raster nu vor avea probleme cu acest program. Orice strat poate fi modificat sau șters în orice moment.

În cele din urmă, putem profita de instrumentele de bază pentru retușare. Vom găsi aici imperfecțiunile clasice de eliminare a ochilor roșii și de eliminare.

Mai multe informații despre ceea ce arată munca în Lightzone, puteți găsi pe YouTube pe canalul de proiect. Sistemul Lightzone pentru sistemul OS X necesită Java 6.

Recomandat
Lasă Un Comentariu