Principal » Windows » Lumina luminoasă1.3.0.1

Lumina luminoasă1.3.0.1

Windows  : Lumina luminoasă1.3.0.1

Lightbeam este o extensie remarcabilă pentru browserul Firefox pentru a vă proteja confidențialitatea în timpul navigării pe site-uri web. Sarcina lui este de a informa utilizatorul despre cine și ce se ciocnesc datele.

Lightbeam vizualizează relația dintre site-ul vizitat și alte site-uri care sunt activate în acest moment (site-uri de socializare, servicii analitice, publicitate din surse externe etc.) sub forma unui grafic interactiv prezentând relația dintre toate părțile vizitate activ sau "cu ocazia ", diagramă în timp sau listă. Utilizatorul poate privi în timp real datele trimise către diferiți destinatari și, de asemenea, cu filtre pentru a vă delve în istorie (ultimele 24 de ore) ale activității lor. Din listă, vă puteți familiariza, de asemenea, cu activitatea de pagini specifice în detaliu. De asemenea, puteți ascunde paginile pe care nu vrem să le vedem pe vizualizări, puteți marca, de asemenea, o culoare pentru a le putea găsi întotdeauna cu ușurință.

Deși principala sarcină a Lightbeam este de a informa utilizatorii și de a-și ridica conștiința, are și un filtru încorporat care va bloca conexiunile din paginile selectate la cerere. Opțional, puteți comanda, de asemenea, trimiteri suplimentare colectate pentru a analiza ce este de a înțelege mai bine relațiile dintre site-uri web.

Recomandat
Lasă Un Comentariu