Principal » Android » LifeSus Calorie Counter

LifeSus Calorie Counter

Android  : LifeSus Calorie Counter

LifeSus Calorie Counter este o aplicație care vă permite să urmăriți numărul de calorii arse și să determinați cea mai bună dietă. În versiunea gratuită, datele de la LifeSh pot fi exportate în Google Fit.

După instalarea duratei de viață, aplicația întreabă despre vârstă, sex, greutate și creștere. Pe baza acestor date, calculează câte calorii pe zi trebuie consumate, specifică și aportul de carbohidrați, proteine ​​și grăsimi. De asemenea, vă permite să adăugați o sticlă de apă, creând astfel o imagine a obiceiurilor de alimentație și dietetică. În aplicația veți găsi, de asemenea, produse recomandate pentru micul dejun, prânz, prânz sau cină, împreună cu numărul de calorii, pe care ar trebui să le mâncăm în timpul unei mese în perioada dată a zilei. Datele din aplicație pot fi sincronizate cu site-ul web al LIFESH, urmând ipoteza anterioară a contului.

Programul de viață în versiunea gratuită vă permite să utilizați o dietă, numită standard. După cumpărarea unui abonament la contul de aur, vom avea acces la funcții suplimentare ale programului: PLN 29,99 pe lună sau PLN pe lună, dacă plătim trei luni în avans. Acesta vă permite să utilizați opțiuni suplimentare de sincronizare a Lifsum cu alte site-uri web, cum ar fi minciuni, runkeeper, fitbit, jawbone și endomondo. Contul de aur vă permite să utilizați diete premium, de exemplu. de mare viteză, adăugați un număr nelimitat de mese în aplicația LifeSum, aflați despre datele detaliate despre substanțele nutritive ale fiecărui produs, listați progresul în slăbire într-un notebook și urmăriți modificările circumferinței puntei sau umărului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu