Principal » Internet » LifeSh - Mai sănătos, mâncarea mai bună, mai multă mișcare

LifeSh - Mai sănătos, mâncarea mai bună, mai multă mișcare

Internet : LifeSh - Mai sănătos, mâncarea mai bună, mai multă mișcare

LIFESH este o aplicație care vă permite să urmăriți numărul de calorii arse și să determinați cea mai bună dietă. Programul funcționează atât pe iPhone, cât și pe iPads și lucrează cu ceasurile de ceas Apple.

După instalarea duratei de viață, dați vârsta, genul, greutatea și creșterea. Pe baza acestor date, se calculează numărul zilnic de calorii necesare, care specifică consumul de carbohidrați, proteine ​​și grăsimi. Prin completarea jurnalului, creăm o imagine a obiceiurilor alimentare și a alimentelor. În aplicație, vom găsi, de asemenea, produse alimentare recomandate, împreună cu numărul de calorii, pe care ar trebui să le mâncăm în timpul mesei în timpul dat al zilei. Datele din aplicație pot fi sincronizate cu site-ul web al LIFESH, urmând ipoteza anterioară a contului.

Programul Lifsum din versiunea gratuită vă permite să utilizați un tip de dietă. După cumpărarea unui abonament la contul de aur, vom avea acces la funcții suplimentare ale programului: PLN 29,99 pe lună sau PLN pe lună, dacă plătim trei luni în avans. Acesta vă permite să utilizați opțiuni suplimentare de sincronizare a Lifsum cu alte site-uri web, cum ar fi minciuni, runkeeper, fitbit, jawbone și endomondo. Contul de aur vă permite să utilizați diete premium, de exemplu. de mare viteză, adăugați un număr nelimitat de mese în aplicația LifeSum, aflați despre datele detaliate despre substanțele nutritive ale fiecărui produs, listați progresul în slăbire într-un notebook și urmăriți modificările circumferinței puntei sau umărului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu