Principal » Internet » Lifehacki în Spotify: Utilizați complet cu un cont gratuit

Lifehacki în Spotify: Utilizați complet cu un cont gratuit

Internet : Lifehacki în Spotify: Utilizați complet cu un cont gratuit

Datorită acestor aplicații ca și spotificarea, indiferent unde vă aflați și ce faceți, puteți avea muzica preferată și o listă de redare pentru orice ocazie. Este gratuit. Datorită versiunii de aplicație cu reclame, îl puteți utiliza gratuit, urmați produse noi și descoperiți muzică nouă.

După o actualizare recentă, aplicația Spotify în versiunea gratuită are unele limitări față de plătit, dar, în ciuda acestui fapt, puteți obține o mulțime de ea. Iată 5 funcții utile ale aplicației, care merită cunoașterea:

Playlists numai pentru tine

Puterea Spotify nu este o bibliotecă de muzică mare, ci un model puternic, rafinat de învățare a mașinilor care selectează mai multe melodii și artiști în funcție de gustul de ascultare. Prima dată când începeți aplicația, vă rugăm să indicați câțiva interpreți preferați pe listă. În acest fel, apare o mare listă de redare, care conține doar o astfel de muzică, după cum vă place utilizatorul sau ceea ce îi poate plăcea. Cu timpul, scrisorile vor deveni mai bune și vor evolua împreună cu gustul schimbător al ascultătorului.

[1/2

Pe baza acestor date, sunt create liste de redare personalizate "Zilnic Mix ", care conțin selectate de specia și starea de spirit a melodiilor interpreților dvs. preferați. Fiecare dintre cele 6 sesiuni de muzică consistente pot include specii diferite, care vor satisface oameni cu orizonturi largi muzicale. În a sugera că vor fi, de asemenea, create de playlisturile care le pot dori.

Playlistul meu preferat este "Descoperiți în această săptămână". Acesta este creat pe baza datelor privind obiceiurile și gust de peste 200 de milioane de utilizatori activi ai Spotify și peste 3 miliarde de playlist inscrisi de ei. inteligență artificială analizează stările și sensibilitatea persoanelor cu gusturi muzicale similare și propune muzică situate în apropiere acum, dar încă necunoscut. Aceasta este una dintre modalitățile mai bune de a întâlni noi interpreți. Playlist este reîmprospătată în fiecare săptămână și potrivită.

Dacă decideți să plătiți un cont plătit, este posibil să meritați să o împărtășiți cu cineva cu un partener de uz casnic sau cu un prieten. O astfel de plăcere costă un total de 25 PLN și creează, de asemenea, o listă de redare personalizată cu un amestec de cântece preferate.

Control asupra unei liste de redare

În versiunea actuală a aplicației Spotify, utilizatorii de conturi gratuite pot utiliza un maxim de 15 playlist, redați melodii în orice ordine și săriți melodiile fără restricții. Această caracteristică a fost numită "Pick and Play ". Setul include playlist personalizate și propuse.

Creați-vă propriul playlist

Versiunea gratuită a Spotify, de asemenea, vă permite să creați și să editați propriile liste de piste. Cum să o facă? Trebuie să dați lista de nume, iar apoi cu motorul de căutare Găsiți melodiile preferate. Fragmentele pot fi auzite de la nivelul rezultatelor căutării.

[1/2

Ca și în multe locuri din aplicația Spotify, aici, de asemenea, ca playlist, inteligența artificială va propune piese mai bune și mai bine potrivite.

Salvați datele mobile

Deși putem folosi pachete mari de date cu „pâlnie de “ mai mult și mai des, este mai bine să se pregătească pentru salvarea în condiții de teren. Spotify are capacitatea de a optimiza melodiile transmise pentru a se asigura că calitatea este satisfăcătoare, dar numărul de pachete utilizate cât mai mic posibil.

Podcast-uri pentru a asculta offline

Spotify vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a asculta numeroase podcast-uri despre o temă diversă. Există emisiuni despre cultură, sport, știință, caracteristică și comedie serie. Folosind un cont gratuit, vă puteți abona la un podcast pentru a ține la curent cu cele mai recente episoade. În plus, le puteți salva pentru a asculta offline, care într-un cont gratuit nu este posibil cu muzica.

Încercați, de asemenea, la OpenFM

Spotify nu este singurul serviciu care oferă o mulțime de muzică și nu necesită taxe. În caz de îndoială, puteți încerca, de asemenea, OpenFM - un serviciu mai apropiat pentru radio decât colectarea de melodii pe cont propriu. OpenFM vă oferă acces la peste 100 de canale tematice, în jurul ceasului care difuzează muzica speciei selectate. Cele mai populare artiști au, de asemenea, propriile stații. Există o mulțime de muzică poloneză pe care nu o ascultăm.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu