Principal » Android » Lidl4.25.0 (# 157)

Lidl4.25.0 (# 157)

Android  : Lidl4.25.0 (# 157)

Lidl este aplicarea oficială a rețelei de supermarketuri poloneze cu același nume. Vom găsi informații utile care vă pot ajuta să faceți achiziții în aceste magazine de lanț comercial.

După instalare, câteva formalități mici asociate cu aplicația ne așteaptă. În primul rând, trebuie să alegem o limbă și o țară pentru care dorim să primim informații despre magazinele Lidl. Vom afișa, de asemenea, o politică cookie utilizată de Lidl. Când ne confruntăm cu aceste titluri, putem începe o aventură cu conținutul corect disponibil în program.

Pe ecranul de întâmpinare, găsim informații despre cele mai recente promoții din Lidlu. La rândul său, după tragerea meniului din stânga, vom vedea patru categorii: promoții (pe care le referă într-adevăr la ecranul principal), buletine de știri (descărcări cu ultimele buletine de informare Lidla), Magazine de căutare și lista de cumpărături. Această ultimă parte a aplicației funcționează, ceea ce o mulțime de scriere aici, suge. Putem adăuga produse manual, nu am găsit posibilitatea de a le adăuga de la baza bunurilor disponibile în Lidlu. De asemenea, lipsa de eliminare a poziției deja încărcate în coșul de coș.

Lidl este o aplicație cel mai corect, ceea ce face ce să facă cu ea, dar nu aruncă un conținut ales în genunchi etc. Va fi util pentru cei care de multe ori cumpără în magazinele de rețea Lidl.

Recomandat
Lasă Un Comentariu