Principal » Internet » Numerele nu mint. Android Go este un succes imens

Numerele nu mint. Android Go este un succes imens

Internet : Numerele nu mint. Android Go este un succes imens

Se pare că Android smartphones îl vinde foarte bine, iar cererea de versiuni mai ușoare ale Google 'este un gigant.

Google, pregătește platforma Android, a mers la tema foarte cuprinzător. El a lansat nu numai o versiune mai ușoară a sistemului său, dar, de asemenea, a avut grijă de biblioteca de ediții pedepsita APEK populare. Și a fost o lovitură în 10.

Numărul de utilizatori ai cererii a depășit 100 de milioane

După cum sa menționat de serviciul de poliție Android, în ultimele zile o barieră de 100 de milioane de activări a depășit două Google APKI 'A: Google Go și Maps Go.

Având în vedere că vorbim de programe pentru diferite aplicații, realizarea acestui succes în aproximativ același timp poate indica faptul că o parte semnificativă a activării nu corespunde descărcării de la Google Play, dar telefoanele, care au instalat deja aceste programe din cutie. Cu alte cuvinte - telefoane Android.

Este demn de remarcat faptul că, până în septembrie anul trecut, Google a generat 10 milioane de descărcări. Acest lucru înseamnă că, în medie, peste 300.000 de instalații sosește în fiecare zi. Cererea este, prin urmare.

În cele din urmă, Google „a fost a reușit să vadă de ani de zile

Odată ce acest Android o platformă trebuia să fie un sistem care - datorită unei optimizare solide și susținerea Google însuși „A - a fost de a lucra exact chiar foarte ieftin. Cu toate acestea, a ieșit în medie, ca urmare a cărora rolul programului Android un program a fost rapid schimbat. Astăzi, seria include telefoane din diferite segmente de preț.

Contrar așteptărilor, seria Android nu a generat recorduri de vânzări în țările în curs de dezvoltare. Dimpotrivă - pe măsură ce sistemul pe componentele slabe nu a cerut încă, a existat un loc pentru concurență pe piață. În India Android a fost mult timp atârnat de FeaturePhone „y, și chiar și smartphone-uri de la Windows Phone “ EM sau Tizen.

Android el, cu toate acestea, o abordare complet diferită și atentă a subiectului telefoanelor ieftine. Și - după cum puteți vedea - eficient.

Este demn de remarcat, totuși, planurile Google "și de la începutul anului 2018 înființate pentru a ajunge la Android la un miliard de utilizatori. Pentru a atinge acest obiectiv, drumul este încă departe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu