Principal » Internet » Libreoffice 5.1 Disponibil: Meniul practic nou și serviciul de documente în nor

Libreoffice 5.1 Disponibil: Meniul practic nou și serviciul de documente în nor

Internet : Libreoffice 5.1 Disponibil: Meniul practic nou și serviciul de documente în nor

Conform programului, după efectuarea de teste la sfârșitul lunii octombrie și publicat în versiunile candidate ianuarie de lansare, utilizatorii pot descărca deja o versiune stabilă de LibreOffice 5.1. În plus față de lucrul la optimizare, care este de a crește chiar de două ori, cu o pornire mai rapidă a componentelor pachetului, au fost, de asemenea, pregătite mai multe caracteristici noi și știri din interfață.

Atât pentru editorul de text Writer și foaia de calcul CALC și un program pentru a crea o prezentare multimedia a Impress, un nou meniu a apărut. Acestea sunt următoarele stiluri, foi și calc. Acestea conțin elemente grupate pe o listă care vă permit să gestionați conținutul documentului. În cazul scriitorului, putem, prin urmare, să putem aplica niveluri suplimentare de anteturi sau alte elemente, care pot fi alese pentru a schimba aspectul unui fragment de text dat.

[1/2

În mod similar, cazul este pe meniul de coli: de acum pe un singur loc, toate opțiunile pentru adăugarea și îndepărtarea coloanelor și a rândurilor de masă, capacitatea de a conecta sau de a curăța conținutul celulelor individuale. Pentru prezentări sunt disponibile opțiuni pentru adăugarea și ștergerea diapozitivelor, ascundeți-le sau modificați opțiunile de navigare simple layout. Adăugarea unui nou element din meniu este pe deplin justificată: menținând în același timp transparența interfață, utilizatorul primește o posibilitate convenabilă de accesare marea majoritate a documentelor de formatare opțiuni dintr-un meniu.

În ceea ce privește interfața, schimbările au avut loc, de asemenea, pe bara laterală, dintre care ar trebui menționate printre cele mai importante posibilitatea de a păstra modificările pe care utilizatorul le-a făcut în sistemul utilizatorului între sesiunile ulterioare. În plus, dacă până acum, au existat butoane care permit modificări foarte elementare, de la versiunea 5.1 În fiecare dintre elementele de pachete, bara laterală a fost îmbogățită cu capabilități suplimentare. În același timp, datorită cadrelor și separatoarelor transparente, nu a afectat un efect deosebit de negativ asupra lizibilității.

[1/2

Poate cea mai importantă schimbare în versiunea 5.1 Există o funcție de stocare a fișierelor în discuri virtuale populare: Google Drive sau Onedrive. Platforma SharePoint este de asemenea acceptată. Noi caracteristici sunt disponibile în meniul Fișier și din ecranul de întâmpinare: Este posibil ca ambele să salveze fișierul în cloud și de deschidere documente care sunt deja stocate acolo. Desigur, este necesar să se configureze serviciul mai devreme, dar pentru pre-configurații pre-menționate sunt disponibile, ceea ce accelerează semnificativ întregul proces.

știri Mastominal Există multe, cu lista lor completă vă puteți face cunoștință cu comunitatea site-ului pregătit în acest scop. Printre cele mai importante, înlocuiți capacitatea de a exporta fișierele de fundal sau cunoscute din Microsoft Office, puteți introduce caractere Unicode utilizând un cod hexazecimal și confirmați abrevierea Alt + X. Poate fi utilă, de asemenea, pentru a afișa o nouă funcție auto-contor: este posibilă introducerea "întotdeauna corectă" și alegeți din lista cuvintelor predeterminate. Și aceasta vă oferă posibilitatea de a defini convenabil comenzile rapide. LibreOffice Pachet Pachet 5.1 este acum disponibil în baza de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu