Principal » Internet » LG WebOS 6.0, sau un nou software TV. De asemenea, va exista un nou pilot

LG WebOS 6.0, sau un nou software TV. De asemenea, va exista un nou pilot

Internet : LG WebOS 6.0, sau un nou software TV. De asemenea, va exista un nou pilot

LG, chiar înainte de Târgul CES 2021, a anunțat o nouă versiune a software-ului său pentru televizoare. Este vorba despre WebOS 6.0, care va introduce o nouă interfață și alte câteva schimbări care vor ajuta să comunice cu el. Va fi, de asemenea, o nouă distanță.

LG WebOS 6.0 va merge la televizoarele producătorului care vor apărea pe piață în 2021, în special la modelele din seria OLED, Qned Mini LED, Nanocell și Smart TV UHD. Potrivit producătorului, noul sistem acceptă cel mai recent asistent Google și Amazon Alexa, care ar trebui să poată căuta canale convenabil și să permită diverse funcții.

[1/2 Noua telecomandă pentru LG pe 2021, Foto. Materiale de presare.

Sistemul a fost actualizat, printre altele, ecranul principal, care va facilita acum să ajungă rapid la site-urile populare de streaming de pe Internet. Vor fi, de asemenea, propuneri pentru materiale noi bazate pe filme și seria au urmărit anterior. În practică, acest lucru va funcționa în mod similar cu posibilitatea de TV Android nemodificat.

Este, de asemenea, o noutate a pilotului de la distanță magic, care, în ceea ce privește standardele din 2021, nu face impresia de vizibilitate deosebit de modernă. După cum puteți vedea, dispozitivul va fi echipat cu butoane fizice pentru pornirea rapidă M.în. Netfliksa, Disney + sau Amazon Prime video. Acesta va fi, de asemenea, construit NFC. În plus, se pare ca alte telecomenzi, asociate mai degrabă cu utilizatorii de televiziune de la câțiva ani în urmă cu câțiva ani.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu