Principal » Internet » LG V30 cu un al doilea ecran retractabil. O mare întoarcere a glisorului?

LG V30 cu un al doilea ecran retractabil. O mare întoarcere a glisorului?

Internet : LG V30 cu un al doilea ecran retractabil. O mare întoarcere a glisorului?

LG, proiectarea smartphone-urilor de la raftul superior, încercând să introducă inovații în construcții. Am putea vedea-o în utilizarea din piele înapoi în G4, module în G5 sau două ecrane în V10 și V20. Cu toate acestea, numai modelul V30 poate distinge cu adevărat de alte smartphone-uri, având un al doilea afișaj alunecător. De asemenea, am folosit o tastatură fizică în cursor.

Grafică conceptuală care descrie proiectul Joan (LG V30) a apărut pe Twitter Evan Basa. Ei prezintă una dintre ideile pentru crearea unui LG V30, un nou model care ar aduce o suflare de prospețime într-o piață grossy smartphone. Din păcate, nu știm dacă această direcție a fost aleasă de către LG și dacă modelul V30, care va apărea în vânzare, va avea un al doilea ecran transmis.

Bonus pentru weekend: Aceasta este o veche-ISH reproducea proiectului Joan, A.K.și. LG V30. Nu este clar dacă proiectul este încă Condus în această direcție. [1 pic.stare de nervozitate.COM / K5JNJ7DYLZ

- Evan Blass (@Evleaks) pe 27 mai, 2017W predecesorii (V10 și V20) al doilea afișaj a fost plasat pe partea de sus și a servit la notificări de afișare sau comenzi rapide pentru aplicațiile cele mai pornite. În practică, a fost un afișaj mare care poate afișa două imagini independente. În conceptul descris V30, avem de-a face cu un ecran separat, oferind o funcționalitate semnificativ mai extinsă.

Utilizarea unui al doilea ecran poate varia în funcție de aplicația afișată pe ecranul principal. În aplicații, cum ar fi Touch Bar din noul MacBook Pro, ar oferi acces la cele mai frecvent utilizate funcții. În plus, el ar putea folosi pentru a afișa datele dintr-o altă aplicație, de exemplu, in timpul unei discutii la Messenger, am putea verifica informațiile de pe Google, fără a închide fereastra de conversație. Desigur, el ar putea servi, de asemenea, o tastatură.

Conceptul LG V30 este cu siguranță o intrigant, iar ideea de a folosi al doilea afișaj pare interesant. Cu toate acestea, dacă o astfel de soluție ar lucra în utilizarea de zi cu zi? În cele din urmă, după ejectare, obținem un smartphone mare, probabil un smartphone voluminos. În plus, în multe aplicații, avem acces la setări și opțiuni suplimentare sub butoanele plasate pe fasciculul superior - ar fi extrem de incomod.

După cum credeți că, dacă un afișaj suplimentar poate fi o idee bună?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu