Principal » Internet » LG 360 CAM și Vizualizarea Google Street: Noua calitate a imaginii 360 de grade # prasówka

LG 360 CAM și Vizualizarea Google Street: Noua calitate a imaginii 360 de grade # prasówka

Internet : LG 360 CAM și Vizualizarea Google Street: Noua calitate a imaginii 360 de grade # prasówka

Conform previziunilor LG Electronics, prezentarea LG 360 CAM, care a avut loc în timpul ultimului târg Mobile World Congress din Barcelona, va afecta în mod pozitiv dezvoltarea de materiale care conțin 360 de imagine și va crește interesul pentru această tehnologie în rândul utilizatorilor de dispozitive mobile. Aspectul pe piață la prețul atractiv LG 360 și CAM G5 LG Inovație smartphone va încuraja fanii să creeze și să împărtășească un nou tip de conținut, cu atât mai mult serviciul ambelor dispozitive este extrem de ușor și intuitiv.

Multe smartphone-uri și camere compacte sunt echipate cu fotografii panoramice. Tehnologie imagine sferică 360 de grade, dar oferă mult mai multă experiență, deoarece filmele și fotografiile acoperă întregul mediu, inclusiv pământ și cer. LG 360 CAM este compactă, la îndemână și răspunde la o creștere crescândă în creștere legată de imaginea de 360 ​​de grade. Aceasta este prima camera foto oferit de un producător de smartphone, care, în afară de faptul că este în măsură să înregistreze o imagine de înaltă rezoluție, a sprijinit de Google interfață de programare (API) Deschideți sferică Aparat foto (OSC), datorită căreia el lucrează cu serviciul Google Street View.

Utilizarea gratuită a serviciului Google Street View aplicația instalată pe telefonul smartphone cu iOS sau Android, LG 360 camere CAM va fi capabil de a încărca și partaja conținut cu o imagine sferică direct de la smartphone-uri cu ușurință. Fișierele transmise nu necesită procesare suplimentară sau convertirea într-un format adecvat, datorită cărora le împărtășim rapid și fără probleme. Camera de 360 ​​CM LG a fost echipată cu trei microfoane, care vă permite să înregistrați 5.Sunet surround cu 1 canal. Bateria camerei video are o capacitate de 1200 mAh și vă permite să filiați până la 70 de minute. În plus, LG 360 CAM are un slot microSD carduri cu o capacitate de până la 2 TB.

Informații despre camera LG 360 Cam este de mare importanță pentru mai mult de 500 de milioane de utilizatori de vizualizare pe stradă și pentru toți cei care doresc să creeze și să împărtășească conținut cu 360 de grade - a spus Charles Armstrong, manager de produse Google Street View. Cu capacitatea de a inregistra video cu o rezoluție de 16 MP aparat de fotografiat LG 360 CAM este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să înceapă aventura lor cu imaginea 360 de grade.

Fotografierea și înregistrarea filmelor cu o imagine sferică de 360 ​​de grade necesare până în prezent, utilizarea echipamentelor scumpe și grele care nu a fost de neatins pentru majoritatea consumatorilor - Kim Hong-Joo Kim, vicepreședinte și șeful ramurii de planificare a produselor din Mobile Compania Departamentul de Comunicare LG. LG 360 CAM va permite utilizatorilor să-și creeze cu ușurință propriul conținut și să le împărtășească liber, și astfel să contribuie la dezvoltarea terenului de joacă ecosistemului mobil.

Date tehnice de bază:

  • Camera: 2 x 13 MP Matrix (rezoluție de ieșire 16 MP)
  • Moduri de înregistrare a imaginilor: sferice 360 ​​de grade / semi-excionate la 180 de grade
  • Dimensiuni: 40 x 97 x 25mm
  • Masa: 76,7 g (fără scut)
  • Sunet: 3 Microfoane / Logare audio 5.1-canal
  • Baterie: 1200 mAh
  • Memorie: card microSD (Maks. 2 tb)
  • Conectivitate: Wi-Fi / Bluetooth
  • Culoare argintie

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu