Principal » Internet » Lenovo Yoga Tablet 2 - un test al unei comprimate aproape ideale ... staționare

Lenovo Yoga Tablet 2 - un test al unei comprimate aproape ideale ... staționare

Internet : Lenovo Yoga Tablet 2 - un test al unei comprimate aproape ideale ... staționare

O majoritate semnificativă a comprimatelor arata ca similare și adesea, dacă nu a fost pentru logo-ul producătorului, nu ne-am distinge unul de alte modele individuale. Cu toate acestea, în afara mulțimii, totuși, Tabletul de Lenovo Yoga 2 ar trebui găsit, pe care l-am testat. Este pentru astfel de dispozitive neobișnuite care așteaptă cea mai mare nerăbdare, dorind să verifice soluțiile cât mai curând posibil.

Șansă de construcție neobișnuită pentru succes?

Element care distinge cel mai mult Lenovo Yoga Tablet 2 este o carcasă și un stand special utilizat în ea care vă permite să setați acest dispozitiv chiar și pe birou sau chiar să-l atârnați pe perete. Dacă ținem comprimatul într-o poziție verticală, este în partea stângă. Inițial, dimensiunea acestui element în formă de rolă poate surprinde. Cu toate acestea, acesta este locul în care producătorul a plasat bateria, difuzoarele și webcam-ul web. În plus, servește și pentru a păstra această tabletă în palmă. De mult timp mă întrebam dacă soluția propusă de Lenovo face comprimatul de yoga 2 confortabil. Desigur, dispozitivul este mai încrezător în mâna ta, dar după câteva decenii, începe puțin inconfortabil.

[1/2

Același suport aluminiu aluminiu inițial nu mi se părea foarte intuitiv, dar a realizat rapid că mecanismul folosit este convenabil și funcționează foarte bine. Structura arată solidă și mai degrabă să nu se teamă că după un an nu va mai funcționa.

Carcasa tabletei face o impresie foarte buna. Partea din spate a fost făcută din plastic, a cărei factură ușor dură este plăcută să atingă și face dispozitivul mai încrezător în mâinile tale. Materialul folosit tolerează daune minore, modelul care a venit la mine, nu am găsit nici un fel de zgârieturi mici. Spatele este, de asemenea, rezistent la amprentele digitale. Aproape întregul front a fost acoperit cu o acoperire protectoare care ar fi perfectă dacă nu era una, ci mai degrabă un defect grav.

Nu sunt multe amprente pe ea, există, de asemenea, practic, nici o rezistență la degetele, dar în același timp, nu oferă suficientă rezistență la zgâriere. Copia de testare a făcut acum câteva zgârieturi clar vizibile. Pentru mine, această situație este un pic mai inacceptabilă, cu atât mai mult că mulți producători au arătat că protejarea rapidă a ecranului poate fi unul dintre elementele de smartphone-uri rezistente. În față vom găsi un afișaj de 10 inch, webcam și două difuzoare.

În mod interesant, producătorul a rezolvat plasarea butonului de alimentare. Se află pe partea superioară a marginii laminate. Desigur, acest lucru nu este neobișnuit, aș putea chiar să-l aștept aici. Accesul la acesta este intuitiv, de la început, chiar și în întuneric, fără o problemă, am lovit acest buton.

[1/2

Conectorul microUSB și butonul de reglare a volumului au fost pe aceeași margine. Pe partea opusă veți găsi un conector audio și un microfon. Intins pe pat și de a asculta Yoga Tablet 2 muzica de multe ori am ținut într-o poziție verticală. Apoi, conectorul audio a fost la partea de jos, care ma provocat de cablu pentru căști. O soluție mai bună ar fi să plasați conectorul audio în partea de sus, lângă butonul de alimentare.

Sub standul de aluminiu veți găsi un ștecher sub care a fost plasat slotul pentru card microSD. Cu toate acestea, dacă avem o versiune cu un modem 3G, acesta este lângă intrarea cu cartela SIM.

Dezavantajul acestui tabletă este greutatea. 619 de grame sunt multe pentru un dispozitiv destinat menținerii în mâini. Închiderea mai multor comprimate Yogi 2 într-o singură mână de fixare a mușchilor de fixare. Dispozitivele Lenovo nu pot fi numite pe deplin mobile. Doar din cauza masei, este folosit pentru a fi convenabil numai la domiciliu.

Afișajul ar fi grozav dacă nu pentru două dezavantaje

Tableta Lenovo descrisă a fost echipată cu un afișaj de 10,1-inch, al cărui rezoluție este de 1920x1200 px, care dă densitatea pixelilor de 218 ppi. În ciuda faptului că alți producători din modelele mai scumpe se îndreaptă din ce în ce mai mult la o rezoluție mai mare, atunci acest dispozitiv nu observă pixeli. Ci puțini oameni îl vor purta încă unul cu celălalt, dar dacă îl va lua, luminozitatea ridicată a afișajului vă va permite exact chiar și în afara. Din păcate, la nivelul pe care îl găsim în Samsung Galaxy S5 sunt un pic lipsă, dar nu este tragic.

Avantajele includ, de asemenea, unghiuri de vizionare, imaginea afișată nu se schimbă, chiar și atunci când ne uităm la ecran din lateral. Din păcate, nu este ideal. Reproducerea culorii este bună. Producătorul ne-a împărtășit trei moduri de culori - live, normal și pastel, dar nimeni nu oferă o calitate satisfăcătoare. Alegerea cea mai sensibilă este modul normal, în cazul altor culori nu sunt prea naturale. Yoga Tablet 2 oferă opțiunea de a ajusta automat luminozitatea ecranului în mediul înconjurător, deși după prima zi am încetat să o folosesc. Pentru mine, afișajul uneori a fost prea luminos sau prea întunecat.

Am menționat deja că învelișul folosit pentru a proteja ecranul face foarte puțină rezistență atunci când degetul se înmulțește. Am avut câteva comprimate mai devreme la un preț similar și trebuie să recunosc că, în cazul acestui element, Yoga 2 este cel mai bun. În plus, după pornirea modului de sensibilitate mai mare de la dispozitiv, putem folosi și în mănuși.

Întreabă-l pe Lenovo, cum să faci suprapunerea Android

Lenovo Yoga Tablet 2 Lucrări sub inspecția versiunii Android 4.4.2 Kitkat cu suprapunerea producătorului autorului. Deja la început, voi recunoaște că Green Robocik modificat de compania chineză a făcut o impresie foarte bună asupra mea. Utilizatorul mediu atrage atenția în principal la aspectul suprapunerii, pentru mine este, de asemenea, foarte important. Lenovo a reușit să creeze una dintre cele mai bune suprapuneri Android.

[1/2

Ca și în cazul iOS, nu există nici o divizie în ecranele principale și în meniu cu lista tuturor aplicațiilor instalate. Pur și simplu avem aceleași ecrane pe care putem implementa aplicații și widget-uri. Producătorul a pus pe transparență - marea majoritate a sistemului de aplicații ICONS este transparentă și, în conformitate cu tendințele actuale, interfața este minimalistă, afișează numai cele mai importante informații.

Puteți rezolva cu ușurință accesul la panoul glisant normal cu setări rapide. În cazul suprapunere de la Lenovo, atunci când glisați degetul de la marginea de sus în jos numai obține acces la notificări de la aplicații. Pe de altă parte, accesați panoul cu setări rapide, primim după același gest, dar de la marginea de jos în sus. Inițial, nu am fost convins de această uniune, mi sa părut puțin intuitiv, la urma tuturor celorlalte dispozitive Android sau din Windows Phone 8.1 Accesul pe care îl obținem după un gest de la marginea superioară a ecranului. Cu toate acestea, după câteva zile de yoga 2 am observat că de multe ori mă înșel în telefonul smartphone și panoul dorește să provoace un cadru rapid al fundului. Soluția propusă de Lenovo nu este mai bună, dar are mai multe avantaje. Cu timpul, poate fi mai convenabil, într-un sens care separă curea cu notificări de la panou cu setările.

[Break Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale majorității suprapunerilor este software-ul producătorului inutil. Aplicațiile care extind capacitățile smartphone-urilor sunt binevenite cât mai mult posibil, dar de ce pentru mine, prin implicit Facebook sau Rzeczpospolita Aplicație? Dacă am nevoie de ea, este suficient să profitați de magazinul oficial. Este bine dacă ai putea să le dezinstala încă, dar, din păcate, nu există o opțiune foarte des. [IMG = S6 [Alăturați [IMG = S7 Se pare diferit în cazul Android modificat de Lenovo. Desigur, producătorul încearcă să ne forțeze fericiți, dar majoritatea pot dezinstala aplicațiile inutile, lăsând practic numai acele elemente de bază. Pentru această oportunitate, Lenovo aparține unei multe aplauze, sper că Samsung, HTC sau LG ne vor face, de asemenea, să ne facă posibilitatea de a elimina software-ul inutil.

Suprapunerea oferă posibilitatea de a împărtăși ecranul la patru aplicații simultan, ocupate de suprafața de către fereastra de aplicații, putem crește sau scădea liber. Din păcate, doar câteva aplicații funcționează în acest mod și, prin urmare, este dificil să vorbim despre o interfață cu mai multe scopuri reale.

[1/2

De asemenea, vor exista probleme cu scalarea interfeței Google Chrome. Dacă Lenovo va elimina aceste două deficiențe în următoarele actualizări, apoi din funcția de partajare a ecranului pe 2-4, în același timp, aplicațiile care rulează vor fi mulțumite.

Interfața funcționează rapid, nu am îndeplinit nici o concediere sau temporară. Cu toate acestea, în ciuda 2 GB RAM, aplicația de la care am utilizat a fost închisă automat de mai multe ori. Problema nu se aplică doar un singur program, sa întâmplat cu majoritatea instalate.

Performanță, baterie, fotografii și calitate a sunetului - o surpriză plăcută

În interiorul lui Yogi Tablet 2 găsim un procesor Intel Atom Z3745 cu patru centrali cu un moment de 1.33 GHz (în modul Turbo până la 1.86 GHz), iar aspectul grafic este Intel HD Graphics. De asemenea, primim 2 GB RAM și până la 32 GB de stocare în masă, pe care ne putem extinde folosind carduri microSD. Doar câteva tablete se vor plânge de această performanță a tabletei. Componentele utilizate permit o funcționare fără probleme nu numai a sistemului, ci permite o lucrare confortabilă cu aplicații mai extinse și grafică eficientă în jocuri.

[1/2

Timpul de încărcare a bateriei este de aproximativ 4 ore, dar în schimb obținem un timp de lucru foarte lung. În timpul utilizării intensive, navigarea pe Internet cu Wi-Fi este activată, tableta este capabilă să reziste chiar mai mult de 11 ore. Yoga Tablet 2 este probabil primul dispozitiv pe care nu-l trebuia să îl percepe în timpul testelor intense în fiecare zi. Încărcător de tabletă conectat la fiecare 2-3 zile.

Tableta de testare a fost echipată cu două camere. Primul 8 mpix este plasat pe spate și vă permite să înregistrați filme în rezoluție Full HD, iar cealaltă a fost pe partea frontală a dispozitivului și datorită rezoluției reduse (1.6 mpix) și calitatea slabă a imaginilor să fie efectuate numai în stațiunea video. Pe de altă parte, cine ar face așa-numita egoistă cu o yoga de 10 inci, greacă 2?

Cu toate acestea, vom reveni la camera principală de pe spatele camerei. Am avut contact cu multe tablete și destul de des calitatea imaginilor am tângui, apoi se întreba de ce producătorul a decis să plaseze pe partea din spate a lentilei, dacă ceva nu este potrivit.

[1/2

În cazul lui Yogi Tablet 2 nu am mers prea entuziast la camera de 8 megapixeli pe spate, pentru câteva zile nu am verificat nici măcar calitatea fotografiilor, pentru că am simțit că sunt bolnav. Când am decis în cele din urmă să fac niște fotografii, am fost surprins de calitatea lor.

[1/2

Desigur, ei nu dispun de cei interpretați de cele mai scumpe smartphone-uri, dar este foarte bun. Dacă trebuie deja să facem o fotografie cu o tabletă, putem folosi Yogi 2 fără griji. Din păcate, Lenovo nu a echipat acest model în LED, deci va trebui să limităm în principal la fotografiile luate în acea zi, deși cele făcute la becuri de lumină ieșind destul de bine.

Tabletă surprinsă nu numai calitatea fotografiilor. Două difuzoare plasate sub ecran se joacă foarte bine. Sunetul este tare și clar. Dacă nu aveți acces la un televizor sau laptop conectat la un set bun de difuzoare și dorim să vedem spectacolul sau filmul, atunci putem ajunge la tableta de yoga 2. Vorbitorii folosiți în acesta oferă o calitate mai bună a sunetului decât majoritatea laptopurilor de dimensiuni medii utilizate în laptopuri.

Pentru a gestiona sunetul audio, primim aplicația potrivită - Dolby. Putem alege dintre modurile principale - filme, muzică, jocuri, voce, care apoi pot fi personalizate în continuare prin alegerea sunetului surround virtual, sporiți dialogurile și normalizarea volumului. De asemenea, avem o funcție a unui egalizator inteligent de sunet, pe scurt, analizează și corectează dinamic sunetul astfel încât să corespundă caracteristicilor dorite. În cazul acestei funcții de a alege, avem patru moduri: deschis, bogat, concentrat și manual. Cu toate acestea, amintiți-vă că, deși pentru un comprimat este foarte bine, comprimatul Yoga 2 nu este ca un music player portabil, în special în locurile publice.

Rezumat: Este în valoare de cumpărare?

Pentru un timp extins, mă întrebam ce ar fi cea mai bună definiție a tabletei Yoga 2 și după ce am petrecut dispozitivul câteva zile, aș descrie-o ca pe un desktop de comprimat. Datorită dimensiunii, construcției neobișnuite și a greutății nu vor funcționa prea mult ca echipament pe care îl putem lua întotdeauna unul cu celălalt și folosesc aproape fiecare loc. Dar ca tabletă care va fi folosită în primul rând acasă, verificați aproape perfect. Pentru mine este un avantaj de aluminiu mare, astfel încât să putem seta pe yoga de birou și să vizionați confortabil videoclipul pe YouTube, serial sau vizualizați fotografii. Afișează în anumite privințe a scăzut foarte bun, dar am fost dezamăgit cu un pic pe culori și funcția de reglare automată a luminozității ecranului la împrejurimi. Dar, deoarece comprimatul de yoga 2 este tratat ca un dispozitiv, care nu va lua cu dvs., problemele legate de ajustarea automată nu ar trebui să fie simțită atât de mult.

Dacă familia cu copii va căuta o casă de tabletă și decide la yoga, nimeni nu ar trebui să fie dezamăgit. În plus față de avantajele menționate anterior, Lenovo oferă, de asemenea, performanțe ridicate, deci verificați mai multe jocuri și aplicații mai avansate. Suprafața simplă, rapidă și intuitivă Android nu ar trebui să provoace nimeni probleme. Pentru persoanele care au folosit deja sistemul de operare mobil de la Google Nonivive, acesta poate extinde panoul cu o setare rapidă de jos, dar după ce a petrecut câteva ore pe care toată lumea ar trebui să o obișnuiască.

Acest comprimat, în unele privințe, o surpriză pozitivă, inițial nu se aștepta ca elementele de date să cadă atât de bine. Lenovo Yoga Tablet 2 are o baterie foarte bună, o calitate audio excelentă și tableta are o cameră care face fotografii cu o calitate satisfăcătoare.

Așa că aș cumpăra comprimat de yoga 2? Dacă caut un comprimat de 10 inci, pe care nu ar trebui să-l iau cu mine, de unde ar putea folosi alți membri ai familiei, așa că probabil aș cumpăra acest model Lenovo.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu