Principal » Internet » Lenovo ThinkPad X395 - unul dintre cele mai bune afaceri Ultrabooks disponibile pe piață

Lenovo ThinkPad X395 - unul dintre cele mai bune afaceri Ultrabooks disponibile pe piață

Internet : Lenovo ThinkPad X395 - unul dintre cele mai bune afaceri Ultrabooks disponibile pe piață

Materialul a fost creat în colaborare cu Lenovo

Nu vă așteptați la o expirare pandemică care va duce la întoarcerea în masă a lucrătorilor care lucrează de la distanță la birouri. Dimpotrivă, resursele pe care companiile alocate pentru punerea în aplicare a instrumentelor utile în organizarea telelucrului încurajează conducerea multor organizații pentru a face munca la distanță - cel puțin într-o dimensiune parțială la - a devenit un standard nou. Cu toate acestea, facilitățile noastre de hardware de casă nu sunt întotdeauna pregătite pentru această stare, așa că este ciudat că, după introducerea alocărilor, polonezii s-au grabit la magazine în căutare de echipamente care se vor întâlni noi realități.

Aceste cerințe se aplică nu numai la performanță sau subansamble care trebuie să se ocupe cu încărcăturile mult mai mari decât mai multe pagini lansate în browser, dar și trebuie să fie mobile. Lumină, subțire și robustă, fără frică care va plasa un computer într-un rucsac ori de câte ori apare un aspect necesar în birou, este, de asemenea, inclus în preț. De ani de zile, o poziție bine stabilită în segmentul de afaceri, Ultrabooks avansate, desigur, bucurându-se de seria Lenovo ThinkPad. Unul dintre cele mai interesante modele este Lenovo ThinkPad X395.

Desigur, producătorul a permis clienților să ajusteze configurația la nevoile lor specifice. Ca rezultat, ei pot alege dintre variantele de patru Ultrabook care se deosebesc, printre altele, un ecran, care, cu toate acestea, va avea o diagonală de 13,3 inci de fiecare dată. Pentru cea mai mică versiune pregătită a matricei cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli cu acoperire anti-reflectorizantă, matricele disponibile sunt pline cu o luminozitate de 300 nits, de asemenea în varianta cu un panou tactil, au existat și un model Cu un ecran plin, luminozitatea a 400 nits, deja menționată acoperire anti-reflectorcă, dar și un strat de gardă de confidențialitate, care reduce unghiurile de vedere, astfel încât să se împiedice neautorizate să spiese ecranul.

Ceea ce ThinkPad X395 are înăuntru?

Personalizați dispozitivul Lenovo ThinkPad X395 poate fi de asemenea utilizat pentru procesor, dar putem alege doar din oferta AMD. Modelele Ryzen 3 Pro 3300U sunt disponibile (4 nuclee de până la 2,1 GHz și 3,5 GHz în modul Turbo, memoria cache de 4 MB), Ryzen 5 Pro 3500u (4 nuclee tacturate la 2,1 GHz și 3,7 GHz în modul Turbo, 4 MB de memorie cache) și Ryzen 7 Pro 3700u (4 nuclee tactate la 2,3 GHz și 4,0 GHz în modul Turbo, 4 MB de cache). Grafica disponibilă sunt Radeon Vega 6, 8 sau RX Vega 10. Vorbitorii suportă Dolby Audio, iar videoclipurile vor ajuta cu siguranță două microfoane încorporate cu suprimarea zgomotului.

Eu vorbesc despre o memorie, acest ThinkPad X395 oferă un maxim de Terabyajt pe SSD, care este din ce în ce de multe ori printre dispozitivele acestui standard raft, precum și până la 16 GB RAM-U DDR4 2400 MHz. Comunicarea Wi-Fi oferă un card standard Intelska 802.11 AC, evident, lipsită de un modul Bluetooth, puteți selecta, de asemenea, o versiune cu un modem LTE încorporat, care face un dispozitiv mobil într-adevăr. Merită dedicarea unei baterii cu o capacitate de 48 wh. Desigur, nu se poate converti în mod clar această capacitate de timp de lucru, dar în conformitate cu testele MobilMark, bateria poate permite chiar 14.5 oră de lucru pe o singură încărcare. Kitul este, desigur, sursa de alimentare (65 W) cu suport rapid de încărcare este inclusă încărcare rapidă. Datorită acestui fapt, o baterie poate fi reîncărcat la mai puțin de o oră, timp de mai multe ore consecutive.

Carcasa este realizată în întregime din aluminiu, este, de asemenea, de remarcat faptul că tastatura este rezistentă la inundații. Pe marginile veți găsi prize USB 3.1 (una dintre primele generații și o generație de o secundă), două tipuri USB-C care pot fi utilizate ca port de afișare, un slot pentru adaptorul RJ-45 (adaptorul în sine este atașat la kit), cititor de carduri Autentificare, Minijack de ieșire, Slot pentru card microSD și o ieșire HMDI 2.0. Camera HD încorporată (cu posibilitatea de acoperire) este de asemenea disponibilă în varianta IrDA, datorită căreia poate autentifica NP. Ca parte a Windows Bună ziua. În plus, un cititor de amprentă, suport de autentificare FIDO și criptare TPM - ca segment de afaceri. În ceea ce privește securitatea, laptopul oferă destul de mult.

Cum se cade x395 pe fundalul concurenței?

Caietul de sarcini și de calitate, la care, de altfel, deja obișnuiți cu seria ThinkPad ne, în acest caz, printre laptopuri de top-notch pentru afaceri. Modelul X395 se distinge prin dimensiuni mici - mai ales greutatea, care este de 1,28 kg. Dimensiunea laptopului este 311.9 × 217.2 × 16.9 mm. Se va simți fiecare utilizator care lucrează pe computer va fi, de asemenea, în timpul călătoriei. Am decis să verificăm oferta unuia dintre cele mai mari magazine online poloneze cu electronice, dispozitivul arată ca în comparație cu alte produse din acest grup de prețuri și nu există nicio îndoială că în gama de prețuri de 5500 la 6500 zł Lenovo ThinkPad X395 în multe domenii efectuează cel mai bine.

Mai presus de toate, aceasta este una dintre puținele laptopuri din această clasă deja echipate cu procesoare AMD - Majoritatea producătorilor încă implică Intel. În plus, o mare parte din modelele de concurență au fost de vânzare de la 8 GB de RAM, iar Lenovo oferă 16 GB. De asemenea, mulțumit de faptul că producătorul a decis la o conexiune Mini-Jack Ethernet, astfel încât să puteți obține în continuare prin cablu - multe laptopuri de pe piață astăzi descărcate oferă numai radio. Cireasa de pe tort sunt dimensiunea - este dimensiunile reale ale laptop-uri de 13-inch din acest segment sunt similare, dar Lenovo ThinkPad X395 este cel mai usor dintre ele. Gama de laptopuri de afaceri la dispozitivul mobil Lenovo lucrează în momentul de față, pur și simplu una dintre cele mai bune propuneri disponibile pe piață.

Materialul a fost creat în colaborare cu Lenovo

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkręgamingInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu