Principal » Gaming » Lego Batman 3, cu excepția Gotham - Premiere, versiunea și hardware Demo cerințe

Lego Batman 3, cu excepția Gotham - Premiere, versiunea și hardware Demo cerințe

Gaming  : Lego Batman 3, cu excepția Gotham - Premiere, versiunea și hardware Demo cerințe

Astăzi, a fost atins un nou joc de Comics Lego și DC, Lego Batman 3 pentru magazine în întreaga Polonia. Să arătăm mai aproape de acest titlu. 

Lego Batman 3 cu excepția lui Gotham Acesta este un joc de platformă creat de povestirile călătorului, producând jocuri din seria Lego din 2000. Cea mai mare popularitate a jocurilor din această serie a început în 2005, în momentul războaielor Lego Star. Apoi creatorii au oferit un nou model de gameplay bazat pe explorarea lumii, colectând blocuri și bătăliile blocajelor. Lego, datorită cooperării cu mulți proprietari de licențe de film și de benzi desenate, jucate în lumile stilului de bloc, pe care le-am putea viziona cărți de benzi desenate sau la cinema. Lego Batman 3 dincolo de Gotham se bazează pe licența de benzi desenate DC, permițând dezvoltatorilor să creeze 150 de caractere bine-cunoscute de la cardurile Batman Comics, Superman, Wonder Woman și Flash. 

Lego Batman 3 cu excepția lui Gotham, În ceea ce privește mecanica, jocul este un joc foarte asemănător cu piesele anterioare. Jucătorul poate, în mod independent sau în modul de cooperare, se combină nivelurile ulterioare și de a rezolva puzzle-uri puzzle simplu. Nu există lipsă de lupte și secvențe de arcade constând din NP. La ajungerea la un anumit loc. O campanie unică a jucătorului este formată din 45 de misiuni, concepute într-un mod plin de umor.

Lego Batman 3 cu excepția lui Gotham Versiunea PC are cerințe hardware destul de scăzute. 

Cerințe minime Lego Batman 3 cu excepția lui Gotham

Sistem: Windows XP SP3 sau mai nou

Procesor: Intel Core 2 Duo sau AMD echivalent

Memorie: 2 GB RAM

Nvidia GeForce 7600gs sau ATI Radeon 1950 Placă grafică, 256 MB RAM

Disk: 10 GB

Recomandat Lego Batman 3 Cerințe dincolo de Gotham

Sistem: Windows XP SP3 sau mai nou

Procesor: Intel i5 sau AMD echivalent

Memorie: 4 GB RAM

Cartelă grafică Nvidia GeForce GTX 480 sau ATI Radeon HD 5850 1 GB RAM

Disk: 10 GB

Dacă nu sunteți sigur dacă jocul va fi difuzat pe computer, puteți vedea un demo al Lego Batman 3 dincolo de Gotham. Jocul vă permite să mergeți la o misiune din campania pentru un singur jucător.

În plus față de versiunea PC, Lego Batman 3 cu excepția lui Gotham a fost lansat pe Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 și Portable Sony PlayStation Vita console. Versiunea PC este prețul PLN 109.99. Editarea pe consola PlayStation Vita este PLN 134.99. Soiurile de pe consola Xbox 360 și PlayStation 3 sunt cheltuieli PLN 179.99. Versiunea PS4 costă peste PLN 214.99.

Recomandat
Lasă Un Comentariu