Principal » Android » Legia Warsaw1.19

Legia Warsaw1.19

Android  : Legia Warsaw1.19

Aplicația Ledia Warsaw este produsul oficial al clubului de fotbal cu același nume. Programul este proiectat pentru smartphone-uri și tablete Android.

Trebuie să fie admis că aplicația mobilă LEGIA Mobile este un produs tehnologic dintr-un raft mai mare. În program avem acces la informații de bază despre club: jucătorii săi (fotografii plus biografii) și formatori, stadion, cu alte secțiuni sportive din Legia... De asemenea, găsim un tutorial practic pentru persoanele care merg la stadionul Legia pentru prima dată. Aplicația oferă, de asemenea, o informație largă despre Legia, inclusiv galeriile foto și videoclipuri - atât în ​​serios, cât și cele care arată viața clubului. Aplicația vă permite, de asemenea, să adăugați intrările care amintesc de următorul meci de legionarire la calendar, de asemenea, conține facilitarea pentru persoanele care au pachete mici de date mobile, deoarece vă permite să setați datele de actualizare numai în rețeaua WiFi.

În aplicația Legia Warsaw, putem desena și un card de ventilator și cumpără un bilet pentru un meci folosind un smartphone sau tabletă. Modulul de plată acceptă Payu. Totul este dat într-un cadru grafic frumos, puteți spune că destul de minimalist, culori alb bazate pe culori. Aplicarea oficială a Legiei Warszawa ar trebui să servească drept model al altor cluburi poloneze de fotbal care ar dori să creeze software similar pentru ei înșiși și pentru susținătorii lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu