Principal » Internet » Launchpad manager1.0.7

Launchpad manager1.0.7

Internet : Launchpad manager1.0.7

Launchpad Manager este o aplicație simplă pentru a gestiona lista de aplicații din sistemul Launchpad.

Deși organizarea de bază a aplicației din LANSHPAD nu are nevoie de niciun program suplimentar, aplicația descrisă oferă mai multe funcții utile. Folosind managerul Launchpad, facem cu ușurință aplicații în ordine alfabetică sau un singur clic va restabili aranjamentul pictogramelor la ordinea inițială. Launchpad setările pot fi salvate într-un fișier pentru o restaurare ulterioară ușoară a pictogramelor cu un manager Launchpad.

Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul capacității de aplicare. Programul vă permite să modificați numele, precum și să ștergeți pictogramele aplicației de la lansarea lansată fără a șterge o aplicație dată din sistem. În mod similar, putem, de asemenea, să traducem widget-urile din tabloul de bord, deoarece aplicația are ocazia.

Launchpad Manager permite o organizație mult mai ușoară a icoanelor într-un Lanchpad decât este posibil din sistemul OS X. Câteva opțiuni suplimentare îl fac un instrument foarte util pentru fiecare utilizator MAC. Aplicația este disponibilă gratuit în versiunea demo cu posibilități limitate. Nu vă puteți ajuta să purtați pictograme în grupuri, să încărcați pictogramele stocate mai devreme și să sortați alfabetic. Pentru a scăpa de aceste restricții, este necesar să se achiziționeze o versiune completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu