Principal » Internet » Launchcontrol1.35.2

Launchcontrol1.35.2

Internet : Launchcontrol1.35.2

Launchcontrol este o interfață convenabilă pentru a gestiona serviciile lansate, de sistem și de utilizatori, în MacOS. Programul va înlocui rapid managerul de proces și un instrument de consolă launchctl.

LaunchControl prezintă toate serviciile și starea lor într-un mod care vă permite să evaluați rapid dacă acestea creează probleme. În cazul erorilor, programul va afișa imediat o scurtă descriere. Într-o vizualizare detaliată, puteți vedea, de asemenea, căi, atribute, parametri, pornire și multe alte informații. O listă lungă de servicii poate fi filtrată și căutarea.

Pornirea și oprirea serviciilor, precum și încărcarea, dacă este necesar, necesită doar un singur clic. În plus, LaunchControl oferă o interfață pentru fiecare taste de configurare. Lista se adaptează automat la serviciul selectat în acel moment. Configurația poate fi personalizată fără editarea fișierelor manuale.

Implicit, interfața Launchcontrol conține toate funcțiile lansate documentate. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o funcție experimentală sau nedocumentată, puteți comuta programul în modul avansat. Nu a existat nici o modalitate de a vedea logo-urile.

Multe sarcini pot fi pornite rapid de la nivelul fasciculului de sistem, unde un meniu mic este imbricat cu o listă de servicii și statutul fiecăruia dintre acestea. Lista poate fi aranjată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu