Principal » Android » Ultima zi pe pământ: supraviețuirea1.18.12

Ultima zi pe pământ: supraviețuirea1.18.12

Android  : Ultima zi pe pământ: supraviețuirea1.18.12

Ultima zi pe Pământ: supraviețuirea este un joc de acțiune de supraviețuire stabilit într-o lume post-clipping. Titlul vă permite să jucați singur, dar în orice moment putem întâlni jucători reali care pot fi o amenințare pentru noi.

Faceți totul pentru a supraviețui

Ultima zi de pe Pământ: supraviețuirea arată o viziune tulburătoare a viitorului. Ajungem la 2027, când un virus misterios se răspândește după planeta noastră, ducând la dispariția aproape completă a genului uman. Titlul jocului este destul de pervers, pentru că, de fapt, în timpul jocului trebuie să facem totul pentru a nu fi ultima noastră zi pe pământ. Nu va fi ușor, pentru că vă puteți întâlni aproape de peste tot.

Colectați fondurile necesare pentru a supraviețui

Ultima zi de pe Pământ: supraviețuirea necesită în principal pentru a găsi fonduri necesare pentru a trăi. Jucătorul trebuie să satisfacă în mod regulat nevoile de bază ale eroului său, cum ar fi foamea sau sete, să creeze noi tipuri de arme sau să utilizeze unelte primitive, datorită cărora le-ar elibera dușmani (nu doar zombie, dar, de exemplu, de exemplu. animale salbatice). Oponenții pot ataca grupuri, motiv pentru care uneori merită construirea unei fortificații cu capcane care nu conduc la moartea protagonistului nostru.

Gratuit, dar cu micropayments

Modelul altor jocuri pe platformele mobile, ultima zi pe Pământ: supraviețuirea este disponibilă gratuit. Vom descărca jocul fără a plăti taxe, dar în timpul jocului vom obține posibilitatea de a folosi micropaymente. Mulțumesc, vom cumpăra o varietate de articole pentru bani reali pentru utilizare în timpul distracției.

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • Jocul de acțiune stabilit într-o lume post-clipping
  • Scopul jocului este de a supraviețui eroului principal
  • În timpul jocului, căutăm măsuri necesare pentru viață
  • Jocul disponibil gratuit, dar cu micropayments

Recomandat
Lasă Un Comentariu