Principal » Internet » Laptopul supraîncălzei - ce să faceți?

Laptopul supraîncălzei - ce să faceți?

Internet : Laptopul supraîncălzei - ce să faceți?

Computere portabile, sau notebook-uri, numite în mod obișnuit laptop-uri, reconciliate cu concurența staționară. Cu câțiva ani în urmă pentru a putea juca confortabil și confortabil, a trebuit să alegeți un computer desktop, deoarece dispozitivele mobile nu au putut să se prindă cu PC-uri mari de performanță. Astăzi este complet diferită și chiar un laptop compact este capabil să ofere un gameplay fără probleme într-un joc exigent. Din păcate, există o problemă - supraîncălzire. Cum să se ocupe de asta?

În ciuda eficienței similare, construirea unui laptop și a unui computer desktop diferă diametral. Desigur, avantajul construcției compacte este mobilitatea sa și capacitatea de a purta oriunde, dar suferă de această performanță de răcire. De obicei unul, ventilator foarte modest și câteva chiuvete de căldură corespund pentru răcirea tuturor componentelor. În timpul funcționării normale, temperatura trebuie să fie normală, la fel ca nivelul de zgomot, dar după începerea jocului care necesită creșterea vitezei ventilatorului și cu zgomot generat. Din păcate, chiar și viteza maximă nu este adesea suficientă, astfel încât sistemul începe să limiteze performanța componentelor pentru a minimiza riscul de supraîncălzire. 

În cazul în care computerul în timpul jocului se supraîncălzește, merită verificat dacă problema nu este aplicată în timpul unei utilizări îndelungate a prafului. În mod tipic, particulele fine sunt depozitate pe coastele de radiator și pe ventilator, având ventilație și căldură eficientă. Uneori este suficient să scoateți panoul de inspecție al laptopului și să curățați sistemul de răcire pentru a face efectul mai mic cu mai multe temperaturi de grade. Amintiți-vă, totuși, pentru a opri computerul în acest timp, deconectați încărcătorul și scoateți bateria!

De asemenea, trebuie să vă amintiți utilizarea corectă a laptopului sub sarcină. Dacă jucăm într-un joc exigent, să evităm apăsarea dispozitivului pe o suprafață moale care poate acoperi orificiile de ventilație. Când dispozitivul este deosebit de eficient, merită să ne gândim la un lichid de răcire special care să ofere o răcire suplimentară în cazuri speciale. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu