Principal » Internet » [Studiu laptop pentru muncă - Care este cel mai important? Împărtășim rezultatele

[Studiu laptop pentru muncă - Care este cel mai important? Împărtășim rezultatele

Internet : [Studiu laptop pentru muncă - Care este cel mai important? Împărtășim rezultatele

Industria creativă, în principiu, sa mutat deja în lumea digitală - sertare, grafică, margini de sunet și video petrec ore înainte de ecranele computerelor. Numărul de programe de descărcare utilizate de catalogul nostru indică faptul că, de asemenea, printre cititorii de programe bune, avem mulți reprezentanți ai industriei creative. Această tendință vede lucruri pentru producătorii de echipamente de lumină care au creatori din ce în ce mai mult pentru a oferi.

Cu câțiva ani în urmă, era greu de imaginat că cineva a modelat și apoi de a face design 3D sau a tratat designul de grafică, interfețe sau pagini de utilitate pe altceva decât o stație de lucru masivă, staționară. Astăzi, cu toate acestea, situația pare diferită, iar o stație de lucru care va îndeplini cerințele industriei creative poate cântări la fel de mult ca două sticle de apă și să fie într-o pungă sau rucsac. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți cât de mult este variată industria creativă - de aceea am decis să vă cerem preferințe, așteptări și cerințe pentru un laptop care ar putea fi folosit pentru munca creativă. Solicităm nu numai calitatea sau dimensiunea ecranului, ci și la mobilitate sau funcții suplimentare. Vă invităm să participați.

Rezultatele vor fi folosite pentru a pregăti utile Infographics, Datorită cărora vom afla ce aspecte tehnice ale laptopului adresate industriei creative sunt cele mai importante pentru reprezentanții săi. Având în vedere amploarea sa, am decis să vă oferim o voce pentru câteva întrebări - vă încurajăm să vă dați propriile răspunsuri în pozițiile "Alte".

chestionar

Vă mulțumim pentru răspunsurile dvs. Rezultatele vin în curând!

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> OktInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu