Principal » Internet » Lanberg: un mic router cu posibilități mari

Lanberg: un mic router cu posibilități mari

Internet : Lanberg: un mic router cu posibilități mari

Routerul WiFi Mical, Wifi, care tocmai a venit să ofere Brand Lanberg, arată nevinovat, dar este o aparențe tipo. RO-AC120GE este un produs de înaltă tehnologie, cu capabilități ample, închise într-un pachet mic.

Lanberg Ro-AC120GE este un router care utilizează tehnologia multi-medie, ceea ce face ca rețeaua WiFi generată de el să fie mai stabilă, iar obstacolele dintre dispozitivele afectează dispersia între dispozitive. Dispozitivul funcționează la o viteză de până la 1200 Mbps (în standardul 802.11 AC), care vă permite să eficientizați liber de video de înaltă calitate, fișiere de descărcare rapidă și neîntreruptă de ceva online, chiar și pe mai multe dispozitive. Conexiunea wireless lucrează aici Dwuzakresowo 2.4 GHz și 5 GHz. Routerul are, de asemenea, un hardware, nu o programare NAT și datorită formării fasciculului (fascicul de fază), poate viza transmisia fără fir direct pe dispozitivul care leagă acest lucru.

Lanberg RO-AC120GE Verificați în mod activ dacă site-ul suferă din ce în ce mai mult częstsząpzypadłość: excesul de rețele WiFi suprapuse. Aparatul modifică transportul de frecvență astfel încât să se mențină stabilitatea legăturii și pentru a reduce impactul altor asupra rețelei din apropiere. Noul router Lanberg vă permite să creați rețele separate, independente WiFi.Acționând pe VLAN separat, le separă de infrastructura de rețea de domiciliu sau de birou. O soluție de top în cazul în care routerul este de a funcționa într-un loc vizitat adesea venită de la o persoană (de ex. Camere de conferințe, hoteluri).

[1/2

Lanberg Brand New Router poate funcționa într-unul din cele cinci moduri: ca un router tipic WiFi, puncte de acces, repetor sau client WISP. Acest ultim mod apreciază furnizorul de rețele radio, deoarece żeurządzenie poate captura semnale radio, deci nu este nevoie să instalați cabluri.Dispozitivul este disponibil pentru vânzare la PLN 155.

Specificație:

  • Numărul de porturi LAN 1 GB: X4 + 1 WAN
  • Frecvența rețelei: 2,4 GHz și 5 GHz
  • Viteza de transmisie 2.4GHZ: 300 Mbps
  • Viteza de transmisie 5GHz: 867 Mbps
  • Chipsets: RTL8197FS, RTL8367, RTL8812BRH
  • Tipul de antene: Solid
  • Puterea antenei: 5 DBI

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu