Principal » Android » Liga7.4.9

Liga7.4.9

Android  : Liga7.4.9

Liga este o pe deplin gratuită (fără anunțuri și micropayments) Aplicația oficială pentru fanii de fotbal, datorită căruia pot urma informații despre jocurile ligii spaniole și multe altele.

Cui îi înveselezi?

După începerea lui Liga, trebuie să indicați clubul dvs. preferat, astfel încât instrumentul să fi afișat informații detaliate despre acțiunile acestei echipe (de ex. FC Barcelona sau Real Madrid) nu numai pe "Yard intern", ci și în cupele europene. Interesant, în afară de comenzile rapide de la Liga, găsim și aici rezultatele întâlnirilor jucate în Liga Campionilor și în Europa League.

Liga este în primul rând Liga Santander, adică cea mai înaltă clasă din Spania, dar din aplicația puteți urma și ceea ce se întâmplă în Liga Smartbank (prima ligă), Cupa Copa del Rey (Cupa Spaniolă) și Iberdrola League (Liga Spaniolă Femei).

Lipsa versiunii lingvistice poloneze

Este demn de remarcat faptul că Liga este un instrument numai în limba engleză. La urma urmei, acest lucru nu ar trebui să constituie un mare obstacol, deoarece astfel de aplicații sunt începute în principal pentru a viziona comenzi rapide și pentru a revizui statisticile de potrivire; Uneori ne uităm la rubricile mesajului.

Cele mai importante caracteristici:

  • Aplicația oficială Liga
  • Verificați ce se întâmplă în Ligan Santander, Cupa Spania și multe altele
  • Urmați progresul echipelor dvs. preferate din Liga Campionilor și a Ligii Europei
  • Urmăriți gratuit comenzile rapide
  • O interfață de utilizator lizibilă, modernă

Recomandat
Lasă Un Comentariu