Principal » Internet » TRACES CORTANA detectate în previzualizarea tehnică Windows 10

TRACES CORTANA detectate în previzualizarea tehnică Windows 10

Internet : TRACES CORTANA detectate în previzualizarea tehnică Windows 10

Putem verifica deja versiunea testată de cel mai recent sistem de operare Microsoft. Printre noile caracteristici din Windows 10 veți găsi meniul Start, desktop-urile virtuale, capacitatea de a rula aplicații în ferestre moderne și reîmprospătați mai multe pictograme de sistem. Cu toate acestea, toate elementele pe care le putem aștepta la versiunea tehnică de previzualizare. scurgeri de informații anterioare au sugerat că, în noul Windows va fi un asistent vocal Cortana, care este bine cunoscut pentru Windows Mobile Phone 8 utilizatori.1. Din păcate, compania de la Redmond a decis să nu adauge Cortana versiunea curentă a Windows 10. Acest lucru nu înseamnă că nu vom vedea acest asistent în versiunile viitoare ale acestui sistem deloc.

Potrivit editorilor de la Verge, în compilații mai noi, care sunt în prezent în faza internă a testelor, Cortana este acum disponibilă. Trebuie să funcționeze la fel ca versiunea de la Windows Phone 8.1. Din păcate, încă nu știu când Microsoft decide să împartă acest element tuturor părților interesate.

Noi informații sugerează că, probabil, Cortana este deja prezent în previzualizarea tehnică, numai în timp ce este dezactivată. În viitorul apropiat, împreună cu o altă actualizare va fi pus în teste un grup mai larg. Fișierele care sugerează că, în versiunea curentă de test a Windows 10 există un asistent vocal, putem căuta într-un mod simplu de a discul de sistem. Urme de Cortana vor găsi, de asemenea, în registrul de sistem în care intrările despre acest asistent vocal este într-adevăr o mulțime.

[1/2

Faptul că aplicația corespunzătoare este deja în fișierele Corte Windows, sugerează, de asemenea, WindowsApps, și este în acest dosar găsim fișiere asociate cu aplicațiile moderne. Un element important care confirmă prezența unui asistent în previzualizarea tehnică Windows sunt fișiere cu sunete caracteristice Cortanei.

Prezența mai multor fișiere și intrări în registru, în versiunea actuală de testare a Windows 10, sugerând asistența vocală a Microsoft că va fi probabil activată în curând. În prezent, este greu de spus când se întâmplă acest lucru, este posibil ca și cu următoarea actualizare. Și dacă Microsoft în sine nu face acest lucru, este posibil ca aceasta va face această comunitate. Programatorii independenți caută deja modalități de a alege de la Cortana.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu