Principal » Internet » Kybook cititor2.1.6

Kybook cititor2.1.6

Internet : Kybook cititor2.1.6

KyBook Reader Un cititor extensiv de cărți electronice, cărți electronice și alte materiale digitale. Oferă nu numai o gamă bogată de formate acceptate, ci și o gamă largă de surse, de la care ne putem descărca cărțile noastre.

Cererea de acțiune nu necesită stabilirea unui cont. După instalarea sa, o carte liberă ne salută, pe care putem testa funcționarea programului, putem continua să descărcați cele noi. Printre formatele pe care le putem folosi, printre altele: EPUB, FB2, RTF, PDF, Djvu, CHM, CBR, CBZ, MP3, M4A, M4B. Keybook se ocupă, de asemenea, cu Archwi-ul ambalat cu ZIPA și RARA.

O listă de surse acceptate este mai impresionantă. Acestea au fost împărțite în mai multe categorii. În plus față de titlurile din memoria telefonului, putem folosi directoarele deschise (nu numai o bază mare, dar adăugând și propriile lor), nori populari, cum ar fi Dropbox, Google Drive, Inedex, Biblioteci, cum ar fi litri sau cărți Google și multe altele. În acest sens, cititorul de kybook puternic va acuza ceva.

Capacitățile de aplicare sunt la fel de bogate. Partea depinde de formatul, dar în majoritatea cazurilor putem modifica aspectul paginii, dimensiunea fontului, stil, fonturi, copiere text, traducere, check in dicționarul. Un avantaj mare este suportul pentru sinteza sistemică. Kybook Reader poate citi cărțile selectate, această opțiune acceptă limbajul polonez și funcționează în fundal. În plus, programul se referă la încălcarea cuvintelor poloneze.

Majoritatea opțiunilor de cititor Kybook este disponibilă gratuit. Pentru suplimentar, trebuie să plătim aproximativ 10 zloți. Pentru prima lună, putem testa și versiunea pro fără taxe. Acesta este unul dintre cei mai buni și mai extinși cititori disponibili pe iOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu