Principal » Internet » April Ubuntu în versiunea minimalistă: desktop și browser

April Ubuntu în versiunea minimalistă: desktop și browser

Internet : April Ubuntu în versiunea minimalistă: desktop și browser

Eliberarea din aprilie a Ubuntu Bionic Beaver apropiindu-se și cu ea o nouă opțiune de instalare pentru minimaliști. Instalarea minimă Veți putea alege dacă doriți doar instalarea rapidă a sistemului Gata de a vizualiza site-urile web, fără programe suplimentare.

Opțiunea de instalare minimalistă poate fi găsită în noul instalator Ubuntu. Este demn de știut că nu înlocuiește distribuția Ubuntu Mini, care probabil va fi disponibilă în continuare pe imagini separate. Sytem instalat de la ele are doar pachete de bază și prompt de comandă.

Instalarea minimă a modului de a fi instalarea rapidă și ușoară a ubicuitului Ubuntu. Selectarea acestei opțiuni ne va permite să instalăm Ubuntu într-o versiune de slăbire, dar nu 0% grăsime. După finalizarea instalării, vom avea o bază de sistem, un mediu grafic, un browser și mai multe instrumente de bază. Nu vom avea toate "cremă " sau libreoffice 'a, shotwella, transmisie, thunderbird, ritmmbox, brânză, fișiere de probă și multe alte pachete implicite Ubuntu. În total, Ubuntu minimalist va "Slimmer " aproximativ 80 de pachete și aditivi asociați.

După ce selectați o instalare minimalistă, utilizatorul va fi solicitat, de asemenea, dacă dorește să aibă acces la codecuri de proprietate.

Instalarea minimalistă Ubuntu a fost concepută pentru persoanele care, după instalarea sistemului, în loc să înceapă lucrările, să elimine programele inutile. Nu toată lumea are nevoie de un pachet de birouri sau de jucători media imediat. Spațiul liber pe disc Vom câștiga un pic: standard Ubuntu după ce instalația durează doar peste 4 GB, minimalist și 3,5 GB.

Instalarea minimalist Ubuntu este o soluție temporară dezvoltată pentru eliberare 18.04 lts cu suport prelungit. În viitor, canonacul intenționează să utilizeze instalatorul de subbipitate, care va avea posibilități mai largi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu