Principal » Internet » Carantină Domowersja 1.9

Carantină Domowersja 1.9

Internet : Carantină Domowersja 1.9

Carantină internă disponibilă de Ministerul Digitizării, cererea oficială adresată persoanelor care stau în carantină în casă. Datorită acestuia, confirmăm eficient și convenabil locația dvs. și dacă menținem ipotezele care ne-au fost impuse.

Aplicație numai pentru carantină

Această aplicație este disponibilă pentru dispozitive mobile Android și iOS, dar îl folosește numai și numai persoanele adăugate la bază ca să rămână într-o carantină de casă. După pornirea acestuia, introduceți numărul dvs. de telefon la care va fi trimis codul de autorizare și autentificarea prin SMS-uri. Următorul pas va face sine și încărcarea acesteia la aplicație.

Cum va avea loc controlul?

Carantina va fi capabilă să obțină un mesaj în orice moment pentru a obține un mesaj în care vi se va cere să faceți fotografii și să o trimiteți prin aplicație. Algoritmii adecvați Comparați o fotografie a unui autient realizat la început și pe baza datelor de geolocație stocate în fotografia făcută va verifica dacă avem condiții de carantină.

Pentru această operație, utilizatorul va avea 20 de minute și, în acest moment, nu se va face, va fi trimis un memento. Nici un răspuns de la persoana care să rămână în carantină poate duce la notificarea serviciilor relevante pentru a verifica dacă sunt respectate condițiile sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu