Principal » Internet » Cupoane, promoții, ziare - QPONY

Cupoane, promoții, ziare - QPONY

Internet : Cupoane, promoții, ziare - QPONY

Cupoane, promoții, ziare - Qpony ca nume sugerează această colecție de cupoane pentru promoții și ziare de magazine de rețea populare. Totul a fost adunat într-o singură cerere.

Aplicația are opțiunea de a stabili și de a se conecta la un cont, datorită căruia câștigăm capacitatea de a sincroniza datele și setările între diferite dispozitive. Cu toate acestea, nu este necesar să se utilizeze programul. Datele afișate sunt determinate pe baza locației noastre, îl putem determina manual.

În plus față de accesul la promoțiile generale, care vor găsi, de asemenea, în alte aplicații și servicii, QPONY are și acțiuni partenere sau ocazii pregătite numai pentru utilizatorii programului. Când vine vorba de conținut, vom găsi majoritatea celor mai populare lanțuri de magazine și restaurante și Fastfood. Datorită diviziei în categorii, este mai ușor să găsiți produse din gama de noi.

Interfața programului este foarte bine găsită în stilul iOS. Un avantaj suplimentar este opțiunea de a descărca o parte a conținutului în memoria dispozitivului și de a le utiliza fără a fi nevoie să vă conectați la rețea. Aplicația este gratuită și nu afișează anunțuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu