Principal » Internet » Cupoane żbik - reduceri și promoții pentru cumpărătorii 2.0.3

Cupoane żbik - reduceri și promoții pentru cumpărătorii 2.0.3

Internet : Cupoane żbik - reduceri și promoții pentru cumpărătorii 2.0.3

Cupoanele żbik este o aplicație de la autorii listei populare de listări de cumpărături. Sarcina sa principală este de a ajuta la întoarcerea pieselor pentru produsele achiziționate. Înălțimea lor depinde de promovarea actuală.

Pentru a profita pe deplin de opțiunile programului, ar trebui să creăm un cont în acesta. Întregul proces are un moment scurt și are loc de la nivelul telefonului. Pagina principală a aplicației prezintă promoții actualizate sub formă de cupoane. Prin alegerea uneia dintre ele, vom vedea o descriere detaliată a descrierii cu posibilitatea de ao adăuga la lista de listă de cumpărături. După activarea cuponului, avem câteva zile pentru a face o achiziție.

Spre deosebire de multe soluții competitive, produsul selectat poate fi achiziționat în aproape orice magazin. Pentru a primi o rambursare specifică, scanați chitanța după cumpărare. La baza sa, vom primi bani. Acestea vor fi creditate în contul nostru. Oferim date despre profil.

Abordarea autorilor merită laudă. Deja în descrierea aplicației veți găsi explicația exactă a tuturor drepturilor pe care programul le cere. În plus, pentru anumite date, suntem solicitați numai atunci când decidem să folosim opțiunea.

Cupoane de interfață Zbik se potrivește foarte bine în orientările IOS7.0 Aceasta oferă mai multe dintre soluțiile sale interesante. Este frumos și minimalist. Are numai elemente necesare, datorită acestei navigație în program nimeni nu ar trebui să provoace o problemă. Aplicația este disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu