Principal » Internet » Cumpărați un bilet periodic într-o aplicație colegului și întotdeauna cu dvs.

Cumpărați un bilet periodic într-o aplicație colegului și întotdeauna cu dvs.

Internet : Cumpărați un bilet periodic într-o aplicație colegului și întotdeauna cu dvs.

Oamenii care călătoresc în mod regulat la muncă, la școală sau la studii de tren, recomandăm foarte mult aplicația Kolejo. De la 1 septembrie, puteți cumpăra un bilet de bilete periodic, Dolnośląskie feroviar și SKM Tri-City. Poloredio are, de asemenea, o promovare favorabilă.

Posibilitatea de a cumpăra un bilet periodic de Koleja a fost deja trimisă la aplicația Android și IOS, este, de asemenea, disponibilă pe site-ul Kolejo. Pentru a utiliza această opțiune, trebuie să aveți un cont la care va fi atribuit biletul și vor fi percepute posibile reduceri. Oferta include toate biletele periodice de la oferta de transportatori - săptămânal, înregistrat lunar, înregistrat trimestrial, în opțiunile "și" acolo și înapoi ", precum și în tariful de bază și tariful tarif împreună pentru proprietarii regocrați.

Pentru a facilita motorul de căutare ne permite să selectați opriri, între care vom călători, fără a vă îngrijora de un transportator specific - va fi selectat automat și vedeți oferta de bilete disponibile, inclusiv periodice. Biletul nu are nevoie de imprimare și puteți avea întotdeauna în formă electronică. Un bilet cumpărat într-un browser de pe computer va sincroniza în mod evident cu contul dvs. în aplicația mobilă. Pentru un bilet, putem plăti în mai multe moduri, inclusiv Blik, din contul preplătit, cardul sau deversarea rapidă.

De asemenea, merită adăugat că Polregidio a introdus bilete periodice accesibile care vă permit să economisiți chiar și jumătate din costurile de călătorie în comparație cu biletele cu o singură dată. Aceste bilete vor cumpăra, de asemenea, în aplicația Kolejo.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu