Principal » Internet » Șarpele de cult din celulele Nokia se întoarce la 4K pe Xbox One X

Șarpele de cult din celulele Nokia se întoarce la 4K pe Xbox One X

Internet : Șarpele de cult din celulele Nokia se întoarce la 4K pe Xbox One X

Sunt probabil puțini oameni care au crescut în anii '90. Și nu au avut contact cu fenomenul de șarpe de joc, care a fost un hit pe telefoanele Nokia. Este adevărat că conceptul de joc al șarpelui și a ajuns în anii '70., Dar aceste telefoane de companii finlandeze au popularizat acest tip de joc.

Apropo, în vrăjitorul polonez Blair din 2019, șarpele a apărut ca așa-numitul. Easter Ou - am putea juca pe principala celulă erou.

Iceberry în aventuri clasice de șarpe, fotografie. Crazyoff

Acum, titlul de cult revine la Xbox unul și acest lucru nu este în nici un stil, deoarece cu grafică în rezoluția 4k Ultra HD (pe Xbox One X). Joc, intitulat Adventures clasic de șarpe, conectează fundalul în 2D împreună cu un șarpe tridimensional.

Titlul nu este o carcasă obișnuită din Nokia - el introduce mai multe schimbări. De exemplu, pe panouri, vom întâmpina uneori probleme care accelerează viteza mișcării furtunului și, la rândul lor, băuturile carbogazoase vor face crampe. În plus, pe drumul dvs. vom întâlni un total de douăzeci de șefi.

Unul dintre șefii din aventurile clasice de șarpe, Foto. Crazyoff

În aventurile clasice de șarpe, vom găsi un total de 100 de nivele împărțite în cinci lumi, iar jocul oferă un total de paisprezece realizări. Rezultatele noastre sunt transferate online, astfel încât să le putem compara cu alți jucători sub forma unei scări sociale

Jocul este acum disponibil, iar versiunea sa pe Xbox One Costuri PLN 41.49. Anterior, acest titlu a apărut pe PlayStation 4, PC și comutator.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu