Principal » Windows » Kuaiizip2.3.2

Kuaiizip2.3.2

Windows  : Kuaiizip2.3.2

KUAIZIP este un arhivator de date care permite compresia și decompresia arhivelor în cele mai populare formate. El a fost creat de chinezi, oferă cele mai importante funcții pentru acest program și a fost pusă la dispoziție complet gratuită.

Aplicația nu aparține complicată și nu diferă în nici un fel din soluțiile concurente de acest tip. KuaiIZIP este capabilă să se integreze cu un strat de acoperire, oferă cele mai importante opțiuni din meniul contextual, suportă majoritatea celor mai populare formate (ZIP, 7Z, RAR sau KZ de autor), vă permite să protejați arhivele parolei create și să definiți gradul de compresie.

Lista formatelor acceptate conține m.în. KZ, ZIP, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, Cabină, GZ, ISO, Jar, LZH, Gu, Uuee și Z. KUAIZIP vă permite, de asemenea, să creați unități virtuale și să instalați fișiere cu imagini pe disc.

Atenţie!

  • Programul de instalare începe în mod implicit în versiunea în limba chineză. Pentru a vă schimba limba în limba engleză, accesați locația unde a fost instalat programul și apoi din subdirectorul 'Lang ' pentru a șterge fișierul 'chs_lang.Dll '.

Recomandat
Lasă Un Comentariu