Principal » Internet » Ce autoturisme pot fi deschise cu un atac radio?

Ce autoturisme pot fi deschise cu un atac radio?

Internet : Ce autoturisme pot fi deschise cu un atac radio?

Ultima dată când am scris despre planurile ambițioase pentru Volvo, potrivit cărora anul viitor, cheile către mașinile companiei vor fi înlocuite cu o aplicație mobilă. Lucrările similare continuă la centrele BMW. Este dificil, cu toate acestea, să-și asume conducătorilor auto le protejați în fața metodei de atac, care a prezentat asociația ADAC, cel mai mare club automobilistic german. Numeroase modele de mașini de o duzină sau astfel de producători trebuie să fie susceptibile la furt.

El știe Sicher Sind Cheieless-Schließysteme? | ADAC 2016

Printre acestea sunt Audi A3, A4, A6, BMW 'S 730D, Ford Galaxy, Honda HR-V, Nissan Qashqai și multe alte mașini a căror listă completă pot fi găsite pe paginile ADAC. Experții din această asociere nu exclud că acest lucru nu este o listă completă. După cum puteți vedea, se referă la modelele relativ Nietearych, pe care le cunoaștem sunt asociate cu susceptibilitatea de a sparge cu utilizarea largă "nouă tehnologie". Din câte puteți apela radioul.

Metoda de testare ADAC descrie furtul cu echipamentul disponibil pe piața neagră. Desigur, furtul nu aparține cel mai ușor și necesită sincronizare bună și cooperare. Cu toate acestea, după cum puteți vedea în filmul de mai sus, încercările au fost de succes nu sunt lipsesc. Este necesar să furați un set de două dispozitive, care, de asemenea, va fi capabil să "Emularea unui castel" în mașină după obținerea datelor prin intermediul undelor radio sunt transmise blocării, care deschide ușa.

Pentru a deschide blocarea, este necesar să utilizați două dispozitive de transceiver. Prima dintre ele este situat pe mașină și trimite în mod constant un semnal de control care imită cheia electronică. Ca răspuns, primește un semnal de la blocare. Acest lucru este transmis la o distanță de până la 300 de metri de celălalt dispozitiv situat aproape de tasta reală, permițându-vă să transferați forța necesară pentru a deschide blocarea la primul transmițător. Acest lucru va emite în cele din urmă un semnal de la cheia și deschide dispozitivul de blocare.

Dispozitivele utilizate în teste pot comunica cu succes la o distanță de OK. 300 de metri, este suficient să stați lângă proprietar într-un loc public pentru a transfera date de la cheia electronică în vecinătatea mașinii parcate în fața clădirii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu