Principal » Internet » Joacă Cărți App pentru Android va oferi în curând cărți audio (actualizate)

Joacă Cărți App pentru Android va oferi în curând cărți audio (actualizate)

Internet : Joacă Cărți App pentru Android va oferi în curând cărți audio (actualizate)

Actualizați, 23.01.2018. Google tocmai a fost pus la dispoziție oficial audiobooks în magazinul Google Play. Le puteți găsi de acum încolo într-o categorie separată, care este încă goală în Polonia, din păcate. Avem deja o divizie tematică (istorie, romante, de auto-ajutor, sf și fantezie), care vă permite să sperăm că în curând pe Google Play va găsi, de asemenea audiobook poloneze.

În sistemul Android pentru Play aplicația de carte, și, în consecință, de asemenea, magazinul va fi în curând posibilitatea de a cumpăra cărți audio. Aceste concluzii care pot fi căutate datorită analizei celei mai recente versiuni a programului, pe care Poliția Android. Este posibil că există multe elemente pentru a opera un audiobook în cerere și totul este în așteptare numai pentru activarea de la distanță de către Google. Totul arată astfel încât apariția unei funcții este doar o chestiune a următoarei probleme.

Considerațiile complete se bazează în principal pe conținutul mesajelor, care, în cazul aplicațiilor Android, sunt stocate în fișiere XML. Poliția Android observă că, într-o serie de comunicații, care până acum nu apar în program, dar sunt pregătiți în sursele textelor, vedeți cuvântul Audiobook și, de asemenea, legate de jocul lor alte texte. Un exemplu poate fi chiar descrieri ale funcțiilor de bază, cum ar fi redarea, pauza sau acest capitol vor fi disponibile după cumpărarea Audiobook.

Cu restul mesajelor din fișierele XML, aflăm, de asemenea, că atunci când jucați, va fi posibilă ajustarea vitezei, memorarea poziției de redare (în forma marcajelor) și în loc de numerele neinformative următoare, acestea vor citi Titlurile actuale ale fiecărui capitol Audiobooks.

Compararea interfeței de carte de redare cu versiunea 3.16 (pe stânga) și cele mai recente - 4.0 (în dreapta), Sursa: Poliția Android

Ceea ce este interesant este, de asemenea, planificat sincronizarea, ce oameni utili care utilizează serviciul pe mai multe dispozitive în același timp. Datorită acestuia, cum ar fi atunci când ascultați o carte de pe smartphone-ul pentru a ajunge la capitolul al cincilea și apoi ajunge la tabletă, poziția va fi sincronizată automat și va putea să asculte cărți de la aceeași dată. Audiobooks va putea, de asemenea, să joace în dispozitive suplimentare cu Google Cast și vehicule, cu suport pentru Android Auto.

În cele din urmă, merită adăugată că informațiile de mai sus sunt doar ipoteze pe baza fragmentelor găsite în codul de aplicare. Există o șansă ca în cele din urmă funcționalitatea să fie schimbată - extinsă sau redusă. Teoretic, există și posibilitatea ca audiobook-urile să nu meargă să joace cărți în viitorul apropiat. O multitudine de mesaje sugerează că funcționalitatea se află în faza de dezvoltare finală și probabil că va apărea în joc pe cărțile lui Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu