Principal » Internet » Ksara Factura2.52

Ksara Factura2.52

Internet : Ksara Factura2.52

Factura Ksara este un program de facturare, aparținând instrumentelor de familie și contabile, dedicate sectorului IMM-urilor. Avantajul programului este de a gestiona un număr nelimitat de vânzători într-o singură licență.

Factura Ksara vă permite să expuneți facturile de TVA, TVA MP, TVA RR, PROFISTA, facturi inverse, avansate și finale, cu marjă, precum și duplicate și documente corective. În program, puteți expune, de asemenea, facturile valutare cu valoarea TVA în zlotys și facturi și alegeți liber un sistem de numerotare. Nu a existat nici un semn de vânzări și registru de plată, astfel încât să puteți găsi contaminatori.

Programul vă permite să generați o listă de documente și să vizualizați fișierele pregătite pentru imprimare. Multe activități legate de imprimarea cantităților mai mari de facturi pot fi efectuate automat. Facturile pot trimite, de asemenea, un e-mail și pot plasa un cod QR pentru plățile mobile și o siglă separată a companiei pentru fiecare dintre vânzători.

Programul acceptă valute: PLN, EUR, USD, AUD, CAD, CHF, GBP, JPY și RUB. Prețurile produselor pot fi date nete și brute. Fiecare vânzător poate avea mai multe conturi bancare atribuite.

Programul de factură KSARA emite documente adaptate la modificările de la 1 ianuarie 2014.

Versiunea demonstrativă a programului nu permite tipărirea facturilor. Puteți solicita producătorului o licență temporară pentru a testa toate funcțiile programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu