Principal » Internet » Lacune critice în Adobe Reader. Asigurați-vă că descărcați actualizarea

Lacune critice în Adobe Reader. Asigurați-vă că descărcați actualizarea

Internet : Lacune critice în Adobe Reader. Asigurați-vă că descărcați actualizarea

Adobe avertizează despre lacune detectate într-o serie de produse din seria Acrobat, atât în ​​versiunea Windows, cât și în versiunea MacOS. Utilizatorii trebuie să instaleze imediat actualizarea, deoarece au fost observate încercările de atacuri asupra utilizatorilor Reeder Acrobat.

Pe lacunele din programele Adobe, el atrage atenția ZdNet. Potrivit newsletter-ului de securitate al producătorului, Acrobat DC, Acrobat Reader DC, Acrobat 2020, Acrobat Reader 2020, Acrobat 2017 și Acrobat Reader 2017. În fiecare caz, este vorba despre ambele versiuni pe Windows și MacOS, deși până acum atacurile se referă numai la golurile CVE-2021-28550 și au fost detectate numai în cazul acestei prime.

Cel mai important, Adobe a lansat deja actualizările corecte. Toate aplicațiile sunt instalate teoretic automat, dar verificarea disponibilității unei noi versiuni poate fi aplicată în opțiunile de a se întâmpla fără întârzieri inutile. Alternativ, cea mai recentă versiune a software-ului poate fi descărcată și instalată încă o dată.

Windows 10 și Windows Update: Trivia cu un patch-uri marți Maja

După cum se traduce Adobe, multe vulnerabilități care patch-uri cele mai recente actualizări sunt erori grave. Atacatorul poate duce la un cod rău intenționat în mașina victimelor, ceea ce duce la preluarea calculatorului. Asigurați-vă că aplicațiile Adobe sunt deja actualizate pe computer.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareFoodSadobeaCobat Reader

Recomandat
Lasă Un Comentariu