Principal » Internet » Jocul Squid Kryptowaluta este aproape la zero. Dezvoltatorii au dispărut cu bani

Jocul Squid Kryptowaluta este aproape la zero. Dezvoltatorii au dispărut cu bani

Internet : Jocul Squid Kryptowaluta este aproape la zero. Dezvoltatorii au dispărut cu bani

Viața nu este o serie și la fel ca în jocul Squid ați putea câștiga o mulțime de bani (desigur un cost imens), de fapt, pe tokenul inspirat de Netflix, au îmbogățit, dar aparent numai creatorii săi. Token după o înălțime amețitoare a căzut aproape la zero.

Dezvoltatorii care stau în spatele proiectului Cryptolut inspirat de seria Megapopulare a Netflix "Squid Game " susțin că au părăsit proiectul după ce prețul asociat cu el a căzut aproape la zero.

Luni, creatorii proiectului au scris pe canalul lor oficial despre telegramă că nu vor să continue să conducă proiectul din cauza stresului legat de tratarea cu cheats.

"Cineva încearcă să ne hack proiectul în ultimele zile. Nu numai contul @GogosquidGame Twitter, ci și contractul nostru inteligent. Încercăm să o protejăm, dar prețul este încă incorect. Squid Game DeV nu dorește să continue să ruleze un proiect deoarece suntem cheaturi deprimate și stres copleșit [sic. Trebuie să ștergeți toate restricțiile și regulile de tranzacție a jocului. Jocul Squid va intra într-o nouă etapă a autonomiei comunității "- scrisă.

Dezvoltarea situației arată totuși cât de riscantă poate investi într-un token nou și umflat pe piață criptowalut.

În timp ce Coandesk a anunțat săptămâna trecută, proiectul de joc de joc-to-waroNo (Joacă pentru a câștiga) Game Squid a câștigat popularitatea imediată, iar squid-ul token a crescut cu peste 35 de mii. la sută. În doar trei zile - în ciuda mai multor steaguri roșii (indicatori de risc crescut), inclusiv erori gramaticale și de ortografie în Cartea albă a proiectului și faptul că site-ul său site a fost înregistrat cu mai puțin de o lună în urmă.

Acum se dovedește că site-ul oficial al proiectului și contul său pe termen mediu au fost oprite, și Twitter limitat temporar contul său, afirmând că activitatea neobișnuită a detectat. Pe de altă parte, valoarea Tookna în sine a scăzut aproape la zero. La rândul său, volumul său de afaceri în acest moment a crescut cu peste 130 la sută., care indică o presiune imensă de vânzări.

Un alt @__tricck utilizator Twitter a semnalat că dezvoltatorii de jocuri Squid folosit așa-numitul. "Rug trageți" în legătură cu suporturile de calmar. În Kryptowalutach este o înșelătorie care are loc atunci când creatorii proiectului dispar din fondurile investitorilor.

Programe

Actualizează actualizările. Nou

Recomandat
Lasă Un Comentariu