Principal » Internet » Krupos 2 profesional1.3

Krupos 2 profesional1.3

Internet : Krupos 2 profesional1.3

Krupos 2 Professional este un program pentru utilizatorii care doresc să-și asigure fișierele. Nu necesită cunoștințe de specialitate și este foarte ușor de utilizat.

Execuția funcționării de criptare a datelor este redusă numai la selectarea unui fișier (de ex. Informații personale, date comerciale, numere de carduri de credit, declarații fiscale, fotografii, videoclipuri), pe care dorim să le criptați și să dau clic pe pictograma de criptare. În plus, este posibilă, de asemenea, să partajați în siguranță fișiere criptate între computer, iPhone și iCloud, precum și utilizarea de criptare și partajare a fișierelor prin Google Drive, Dropbox și Oneedrive.

Krupos 2 profesionale utilizează criptarea pe 256 de biți, datorită căreia putem asigura fișiere în așa fel încât persoanele neautorizate să nu poată avea acces la acestea (protecția prin parolă). De asemenea, le puteți permite să prevină doar un document dat fără posibilitatea de a face schimbări în text. Fișierele criptate pot fi șterse definitiv în orice moment (acestea nu vor fi restabilite prin instrumente specializate de recuperare a datelor).

Interesant, Kruppos 2 profesional previne, de asemenea, furtul de date. Când dispozitivul de pe care include fișiere criptate, va fi un hoț, fișierele vor fi blocate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu